Eliminare-surpriză din Casa Iubirii. În cadrul ediției de duminică, 24 iulie, emoțiile au atins cote maxime. Trei concurenți s-au aflat în pericol de eliminare.

Fanii emisiunii de la KanalD au fost surprinși în momentul în care au auzit cine urmează să plece din Casa Iubirii.

Citeste si: Bianca de la Casa Iubirii l-a umilit pe Adrian după eliminare. Ce a postat concurenta la câteva ore după plecarea fostului ei iubit din competiție

Bianca, Adrian și Andrei s-au aflat în pericol, însă doar Adrian a fost obligat să își ia rămas bun de la concurenții din casă. 

Adrian: "Vedeam lucrurile din perspectiva unui bărbat îndrăgostit"

Adrian suspectează că a apărut ceva "la mijloc" între el și Bianca și nu își explică cum de fosta sa iubită i-a transmis că nu-l mai vrea a doua zi după ce toate lucrurile au mers foarte bine.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Eu am încercat să fac lucrurile să meargă pentru a vedea persoana aia de la început în ea. Spre final am văzut că ea caută nod în papura. Nu refuzam să cred anumite lucruri despre ea, ci vedeam din perspectiva unui bărbat îndrăgostit. Asta a fost țoață situația. Eu am sunat-o pe maica-mea în mașină când mergeam la Clinceni. A pus-o pe speaker și i-am zis că sunt cu Bianca.

Ea a zis buna-ziua și Mulțumesc pentru băiatul dumneavoastră și nu au schimbat doar doua propoziții. După, am vorbit cu maica-mea și chiar mi-a zis că s-a simțit așa bine și a avut un vibe mișto, chiar a zis "să veniți pe la mine", a povestit Adrian pentru emisiunea Culisele Iubirii.

Adrian spune că mama sa a fost foarte dezamăgită când a aflat deznodământul relației, mai ales după ce a vorbit cu Bianca.

Fostul concurent suspectează că s-a interpus cineva din casă între el și Bianca:

"A doua zi a zis nu te vreau. A fost ceva la mijloc acolo, plus că Sorin mi-a spus la un moment dat că îi luam apărarea în anumite situații. Eu stiu niste lucruri și nu mă așteptam, m-a pus un pic pe gânduri, a dezvaluit Adrian, potrivit KanalD.ro.

"Eu aș fi vrut să o cunosc mai bine să văd lucrurile real. Nu m-a surprins că m-a votat. Mă bucur că a fost și ea cu mine în fata să văd. Mi-a bătut inima mai tare ca la saltul cu parașută. Da, ea m-a îmbrățișat. Ea a mințit și Radu a zis asta. Mi s-a părut destul de urat. Ea a vrut să mențină ideea aceea până la capăt.

Oamenii au spus cine a fost real și cine nu. A fost o despărțire artificiala", a mai spus Adrian. 

Conflict între Adrian și Bianca chiar înainte de eliminare

Parcursul lui Adrian în emisiune a fost destul de controversat, asta pentru că chiar înainte de eliminare acesta a avut un conflict cu fosta lui iubită, dar acesta a dorit de fiecare dată să clarifice neînțelegerile dintre cei doi.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

În ediția din 23 iunie, Adrian a chemat-o pe Bianca în   Camera Roșie   pentru a-i explica ce îl deranjează în comportamentul ei.

Bianca i-a pregătit lui Adrian versuri de dragoste și o farfurie cu dulciuri, însă Adrian se arată indiferent la gesturile sale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si