Soacra a fost ucisă în bătaie de propria noră. Femeia a bătut-o, de mai multe ori, pe victimă cu o bâtă. Medicii ajunși la fața locului nu au făcut nimic ca să o salveze pe femeie. Incidentul a avut loc pe 8 august. La ora 18:28, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin-Vale au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, din comuna Găiseni, județul Giurgiu cu privire la faptul că soția sa ar fi agresat-o fizic pe mama sa.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat că bătrâna in vârstă de 89 de ani, prezenta urme de violență pe corp.

Citește si: Un bărbat gelos a intrat în casă peste rivalul său și l-a înjunghiat de opt ori

Tot la locație a intervenit și ambulanța. Medicii au vrut să o transporte pe victimă la spital pentru că aceasta era plină de vânătăi și abia mai putea vorbi.

Decizia neașteptată a fiului femeii

Fiul bătrânei a luat o decizie șocantă și nu și-a lăsat mama să meargă la spital pentru a primi îngrijiri medicale. El a semnat în foaia medicului de pe ambulanță că refuza transportul la unitatea spitalicească. La fel de șocantă a fost și decizia cadrelor medicale care au luat de bun ce le-a zis fiul, deși bătrâna prezenta urme vizibile de violență exagerată pe corp.

Citește si: VIDEO- Craniul unei românce acuzate de trafic de minori a fost găsit într-o pădure din Germania

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, iar nora, cunoscută cu probleme psihice a mers la poliție, a fost audiată și a fost lăsată în libertate.

Celălalt fiu al femeii a venit să își vadă mama, știind ce se întâmplase, dar din păcate a găsit-o fără suflare. Polițiștii au fost din nou sesizați și de data aceasta și-au făcut datoria, tardiv ce e drept, au reținut-o pe agresoare.

Citește si: Sugrumat până la moarte sub ochii trecătorilor

Conducerea IPJ Giurgiu ar fi dispus deja efectuarea de verificări prin serviciul de Control Intern și Ordine Publică, cu privire la modul de intervenție al celor doi polițiști care au ajuns prima dată la fața locului.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Vor fi cercetate și cadrele medicale, pentru că nu au transportat victima aflată in stare gravă la spital, cât și soțul agresoarei care a ales să își lase mama să moară în chinuri groaznice, semnând refuzul de transport la spital.

Citește si: "Doar a mimat că se sinucide!" Răsturnare de situație în cazul crimei de la Bascov. Gestul care l-a trădat pe ucigaș

Acum ucigașa bunicii a fost reținută pentru lovituri cauzatoare de moarte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si