O femei din Alicante, Spania, care obișnuia să cerșească mâncare pe străzile orașului a câștigat un premiu uriaș după ce a cumpărat un bilet la loterie. Femeia a prins jackpot-ul de 1,27 de milioane de euro.

Femeia obișnuia să cumpere bilete la loterie în fiecare zi pentru a avea mai multe șanse de câștig. Spanioloaica este domiciliată într-un cartier liniștit, muncitoresc, cuprins între o autostradă, șinele de tren și cimitirul municipal.

Citeste si: Preotul care consideră că UNTOLD este o binecuvântare: „Bucurie sinceră, venită din ceruri”

După ce i-a surâs norocul și a tras lozul câștigător, primul lucru pe care l-a făcut femeia a fost să își cumpere o pereche de pantofi ieftini.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Conform proprietarei magazinului de loterie Marie-Angeles Torregrosa, când a aflat că a câștigat, femeia i-a spus pur și simplu: "Mi-ați făcut viața mult mai ușoară!".

Femeia nu a uitat de unde a plecat și l-a rândul ei i-a ajutat pe cei care i-au fost alături

"Eram cu toții înnebuniți de bucurie, dar nu știam care dintre clienții noștri obișnuiți ar fi putut câștiga! Nu m-am gândit niciodată că ar fi putut fi un Mercedes. Am sunat-o chiar și pe mama, pentru că și ea își cumpără zilnic un bilet Bonoloto, dar numerele nu se potriveau", a dezvăluit Marie-Angeles Torregrosa.

Citeste si: EXCLUSIV| Șoferița din Iași care a omorât patru muncitori spune că nu a fost la fața locului când s-a petrecut accidentul și i se pare amuzant ce se zice despre ea

Proprietara magazinului de unde femeia îşi cumpăra zilnic biletele la loterie a mărturisit că toată lumea din cartierul lor a fost foarte fericită să afle despre marele câștig al femeii. Odată ce a devenit milionară în euro, fosta cerşetoare i-a tratat la rândul său cu generozitate pe cei care au ajutat-o de-a lungul timpului, conform jurnaliștilor de la  antena3.com.

Citeste si: VIDEO| Criminalul din Bascov a plănuit pas cu pas masacrul. "A scris în jurnalul său că-i va ucide pe toți cinci"

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si