Concurenții din Casa Iubirii  au reușit să lase garda jos și  să renunțe la certurile pe care le au. Cei din casă și-au dat seama că ar trebui să se concentreze mai mult pe motivul pentru care au venit în emisiune și anume găsirea sufletului pereche.

Cu toate acestea, Sorin face câteva informații care vor arunca în aer Casa Iubirii.Acesta vorbește despre relația dintre Larisa și Ionuț.

Ce spune Sorin despre relația dintre Larisa și Ionuț?

„Ți-ai luat biletul de tren! Ești că lumea acum, te ții bine că ți-ai luat biletul de tren!(...) Deschide-ți mintea față, că ești manipulată, ești cea mai apreciată față din casă, ești biletul! Și acum, drama asta cu toate astea, cu hai să facem împăcarea la TV... Hai să o dăm pe față! Dacă o dăm pe față! În casa o să puteți fi cel mai frumos cuplu și o să câștigați și emisiunea asta, dar afară nu aveți nicio șansă!”, a transmis Sorin, potrivit kanald.ro.

Citeste si: Andrei de la Casa Iubirii, gest necontrolat în emisiune! Bianca nu se aștepta să vadă așa ceva

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

casa iubirii

Sorin, afirmații dure despre relația dintre Larisa și Ionuț.

Ionuț și Larisa, sărut în camera roșie

Larisa l-a invitat pe Ionuț în camera roșie. Tânăra nu s-a gândit nicio secundă că fostul ei partener o va săruta. Îmbrățișările și atingerile tandre dintre cei doi l-au făcut pe Ionuț să o sărute pe Larisa. Se pare că acesta nu o poate da uitării pe frumoasa blondină.

Amândoi au încercat să mențină distanța unul față de celălalt se pare că nu pot sta unul departe de celălalt și să lase în urmă povestea de iubire pe care au avut-o.

Cei doi s-au lăsat acaparați de sentimente, astfel că Ionuț nu a putut sta lângă Larisa fără să o sărute.

Acesta a încercat să îi arate că încă are sentimente pentru ea, o iubește  și pot forma din nou un cuplu în Casa Iubirii.

Citeste si: Bianca Mitroi dă cărțile pe față! Ce spune fosta concurentă din Casa Iubirii despre Sorin


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si