Bărbatul a suferit un  traumatism la nivelul coloanei cervicale și se află internat la secţia de terapie intensivă a unui spital din Albania.

Un cunoscut bucătar din Focșani este în stare critică în Albania

Vacanța din Albania ar fi putut fi fatală pentru celebrul bucătar, care a suferit un traumatism la nivelul coloneai după o săritură în apă.

Citeste si: Un bărbat din Vâlcea a fost la un pas de o tragedie: a suferit o hemoragie masivă în timp ce își împodobea poarta pentru nuntă

Bărbatul a sărit în apă fără a ști că nivelul din zona respectivă este foarte mic, moment în care a suferit un traumatism la nivelul coloanei cervicale. El a fost transportat de urgență la un spital din Albania.

Iubita bărbatului se află în stare de șoc

„Cătălin se află încă în spital în Albania. Are nevoie de transport aerian medical pentru a fi adus în țară. Ajuns acasă, vor urma tratament și multe proceduri de recuperare! 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Cătălin este hotărât să obțină ceea ce care să dorește: o viață normală alături și împreună cu cei il iubesc. Și sunt mulți care il iubesc!

Citeste si: VIDEO| Incident șocant în Arad. O tânără a fost împinsă în faţa unei maşini de o femeie cu probleme

Cătălin dintotdeauna a lucrat din greu și bucuria lui cea mai mare este lucrul bine făcut.

Urmează o perioadă grea pentru noi. M-am înarmat cu multă răbdare.

Mă întreb cum oare reușesc să mă adun să scriu toate astea… Cătălin îmi dă putere să lupt pentru el și pentru copilul pe care îl așteptăm”, a scris Alina, iubita lui Cătălin pe pagina de Facebook.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si