Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență Giurgiu, bărbatul se afla la pescuit împreună cu un grup de prieteni, în zona localității Prundru.

Grupul bărbatului a remarcat absența acestuia și au alertat autoritățile Potrivit ISU Giurgiu, sunt șanse ca bărbatul să fi căzut în apă.

Citeste si: VIDEO: Cine este românul care a murit în tragedia din Kefalonia, în care nouă români au fost implicați

Acțiunea de căutare a bărbatului este în desfășurare, iar la locul incidentului se află și un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi echipaje de Poliţie. 

Tragedie în largul oceanului: 11 persoane au murit şi alte opt au fost date dispărute după un naufragiu la Belem

Cel puţin 11 persoane s-au înecat şi alte opt sunt date dispărute, după ce barca în care se aflau s-a răsturnat în largul Belemului, în nordul Braziliei, au anunţat autorităţile locale, relatează AFP.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

LA bordul ambarcațiunii erau mult mai multe persoane, aproximativ 82 de pasageri, iar 63 au fost salvați, potrivit unui comunicat de presă al guvernului statului Para. 

„Ambarcaţiunea nu avea autorizaţie”

Guvernul a indicat că"  ambarcaţiunea nu avea autorizaţie pentru a efectua transportul fluvial de pasageri  ” între insula Marajo şi Belem.

Barca plecase dintr-un port clandestin din Camara, pe insula Marajo.

La momentul dispariției pasagerilor, căutările au continuat cu un elicopter şi 11 bărci de salvare după scufundarea care a avut loc dimineaţa. 

Citeste si: Un bărbat a fost găsit înecat în zona plajei Modern

Vor fi luate toate măsurile necesare pentru a-i aduce pe cei responsabili în faţa justiţiei  ”, a spus guvernul local.

Presa locală a transmis imagini cu salvatorii care aduc trupurile naufragiaţilor la ţărm cu o canoe, acestea fiind apoi așezate pe o plajă şi acoperite cu cearşafuri.

Cauzele accidentului nu au fost precizate.

Citeste si: Tragedie în Iași. Un bărbat s-a înecat chiar sub ochii prietenilor atunci când făceau grătar


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si