După moartea Reginei Elisabeta a II-a, mai mulți români și-au pornit micuțe „afaceri” cu bancnotele și monedele care înfățișează figura suveranei. Cei mai mulți dintre comercianți aleg platforma OLX, acolo unde nu ezită să posteze diverse anunțuri referitoare la vânzarea de obiecte ce o înfățișează pe Regină, printre care și monede și bancnote.

Ceea ce a declanșat acest val al noilor „ antreprenori ” este faptul că, în curând, banii imprimați cu Regina Elisabeta a II-a vor fi doar obiecte de colecție.

Citeste si: Florile aduse Reginei Elisabeta a II-a vor fi transformate în compost

Cât costă două bancnote cu Regina Elisabeta a II-a

Mai mulți români s-au înghesuit în ultimele zile să vândă pe platforma de vânzări online monede și bancnote cu fața fostului monarh al Marii Britanii.

Este și cazul unui român carea postat pe platforma online două bancnote: una de 10 lire sterline (Darwin) și alta de 20 de dolari canadieni din 2004. Românul pare foarte serios în ceea ce privește vânzarea celor două bancnote cu fața Reginei Elisabeta a II-a, acest lucru observându-se chiar din prețul afișat: 275 de lei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Ofer spre vânzare doua bancnote cu regina Elisabeta a II-a Marii Britanii. Una de 10 lire sterline (Darwin) și una de 20 de dolari canadieni din anul 2004. Trimit în țara cu livrare prin Olx, Fan curier sau Poșta Română. Pentru orice detalii suplimentare vă rog să nu ezitați să mă contactați”, a menționat românul în descrierea articolelor sale.

Citeste si: LIVE VIDEO| Funeraliile de stat ale Reginei Elisabeta a II-a s-au încheiat. Sicriul reginei, depus lângă cel al ducelui Filip de Edinburgh

Bancnotele cu Regina Elisabeta a II-a, tot mai căutate. Cât costă două exemplare

Bancnote cu Regina Elisabeta a II-a, oferite spre vânzare

[Sursa foto: OLX]

Cât costă o monedă cu Regina Elisabeta a II-a

În timp ce două bancnote cu figura fostului monarh costă 275 de lei, o monedă nu se sfiește să le facă concurență. Aceasta atinge suma fabuloasă de nici mai mult, nici mai puțin de 700 de lei. 

„Vând monedă rară (twenty pence) Regina Elisabeta II an 1993 ,prețul este de 700 lei negociabil. Rog seriozitate”, a specificat o femeie în descrierea articolului său de pe platforma online.

Bancnotele cu Regina Elisabeta a II-a, tot mai căutate. Cât costă două exemplare

Monedă cu Regina Elisabeta a II-a, oferită spre vânzare

[Sursa foto: OLX]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si