Soarele se află sus pe cer de miliarde de ani. Este la vedere, însă nimeni nu s-a gândit la acest corp ceresc ca la o potențială sursă de profit – până acum. O spanioloaică din Galicia – o regiune însorită de la granița cu Spania și Portugalia – a decis că ea deține soarele și susține că are actele de înregistrare care dovedesc acest lucru.

Citește si: Luna Nouă octombrie 2022: Zodiile care au parte de o surpriză în viața lor

Angeles Duran are 49 de ani și face declarații surprinzătoare. Femeia mărturisește că soarele îi aparține în mod oficial, după ce corpul ceresc a fost înregistrat pe numele ei la un birou notarial local.

Ce spune femeia care afirmă că este patroana soarelui

Angeles a zis că ea cunoaște legea destul de bine. „Un acord internațional prevede că nicio țară nu poate pretinde proprietatea asupra unei planete sau a unei stele, dar nu spune nimic despre indivizi.”

Spanioloaica a declarat pentru ediția online a cotidianului El Mundo că a făcut pasul în septembrie, după ce a citit despre un american care s-a înregistrat ca proprietar al Lunii și al majorității planetelor din sistemul nostru solar.

Citește si: Ora de iarnă 2022: Pe ce dată trece România la ora standard a Europei de Est?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Care este cel mai bogat candidat la Președinție. Cine are lingouri de aur și ce dar a primit George Simion la botezul copilului- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

„Nu a fost nicio problemă, mi-am susținut cererea legal, nu sunt o necunoscătoare, știu legea. Eu am fost cea care a făcut-o, dar oricine altcineva ar fi putut să o facă, pur și simplu mi-a trecut mie prima dată prin minte.”,

a zis Angeles Duran.

Documentul eliberat de notarul public o declară pe doamna Duran drept „proprietară a Soarelui, o stea de tip spectral G2, situată în centrul sistemului solar, aflată la o distanță medie de Pământ de aproximativ 149.600.000 de kilometri”.

Femeia locuiește, în prezent, în orașul Salvaterra do Mino și spune că va cere o taxă tuturor celor care folosesc soarele și să dea jumătate din venituri guvernului spaniol – și 20% fondului de pensii al națiunii.

Ea ar dedica încă 10 la sută cercetării, 10 la sută pentru a pune capăt foametei în lume – și ar păstra ea însăși restul de 10 la sută.

Citește si: La soare te poți uita, dar la ele ba

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Horoscop de weekend, 19-20 octombrie 2024: Zodia care o să îndure adevărate drame și greutăți. Această durere îi „pune capac”, ajungând în pragul disperării- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Angeles Duran nu se oprește aici.

„Este timpul să începem să facem lucrurile în mod corect, dacă există o idee despre cum să generăm venituri și să îmbunătățim economia și bunăstarea oamenilor, de ce să nu o facem?”

Oamenii care iubesc soarele și stau cu orele la razele stelei sale riscă o factură uriașă la final de zi. Duran nu a găsit încă o modalitate de a-și impune taxa solară, însă o va face cât de curând.

Citește si: Luna Nouă în Scorpion și Eclipsa de Soare 2022: Tot ce ai ascuns iese la suprafață! Când are loc și cum vor fi influențate zodiile de acest fenomen


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si