Larisa a fost întrebată ce părere are de Florin și dacă ar vrea să-l cunoască. Concurenta a spus că-l place fizic și vrea să vadă ce se va întâmpla între ei doi.

Larisa și Florin vor să se cunoască mai bine

Larisa a spus că se aștepta ca Florin să arate altfel, însă a fost plăcut surprinsă când l-a văzut:” Îmi plac ochii tăi”, a spus Larisa despre Florin.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Cristian, fostul concurent al emisiunii ”Casa Iubirii” după ce a părăsit competiția. Tânărul este îndrăgostit de o fată misterioasă

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

”Ești chiar simpatic! Ești foarte natural! Avem ce povești! Eu nu m-am dus cu gândul la o cunoașterea că posibil iubit! Nu se știe niciodată ce se întâmplă!”, a mai spus Larisa, potrivit kanald.ro.

Ionuț nu vede cu ochi buni cunoașterea celor doi

După ce a susținut că între el și Larisa nu poate fi ceva mai mult, Ionuț este gelos pe apropierea dintre ea și Florin.

Citeste si: Caravana “Casa iubirii” şi Andreea Mantea pleacă prin ţară, în căutare de noi concurenţi pentru celebrul reality show; află care sunt oraşele în care se va desfăşura castingul!

Ionuț a mărturisit că Florin nu este genul Larisei, însă blondina l-a surprins prin declarațiile sale la adresa lui Florin.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si