Mesaje pentru ajunul Sf. Nicolae 2022. Sărbătoarea Sfântului Nicolae că este una dintre cele mai îndrăgite sărbători ale iernii. 

Mesaje pentru ajunul Sf. Nicolae 2022

Lustruieşte-ţi ghetele şi după… mergi la culcare! Nu contează că eşti singură… Moş Nicolae va veni şi îţi va pune în ghetuţe doar zâmbete şi voie bună… să le împarţi apoi în stînga şi în dreapta:) Şi eu o să vreau un zîmbet! Să-mi păstrezi unul!

Cu ocazia sfântului Nicolae îţi doresc multă sănătate, fericire şi nu în ultimul rând multă bucurie în viaţă!!!Să fii iubit şi să ai parte numai de lucruri frumoase!

Citește și: La mulți ani de Sf. Nicolae 2022: Urări și felicitări pentru Nicolae, Nicu, Nicoleta și Nicole!

Sper ca sărbătoarea Sfîntului Nicolae să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi mai ales… multă dragoste!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Începând cu 6 decembrie, în perioada sărbătorilor de iarnă oamenii sunt mai buni, mai frumoşi, mai înţelepţi şi fac o gesturi minunate faţă de cei dragi şi nu numai.Fie ca această perioadă să îţi aducă şi ţie multe zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău şi să poţi împărtăşi tot ce ai tu mai bun cu ei.

Urări de Moș Nicolae 2022

 Dacă continui să fii supărat, Moş Nicolae nu-ţi va aduce nimic….  Înnoieşte-ţi sufletul tău bun, aşa cum îl ştiu eu şi trăieşte câteva momente de fericire şi mulţumire… şi uită-te în ghetuţe… ai să găseşti un gând bun de la mine… Te sărut!

Printre fulgi de nea imaginari m-am strecurat aseară la tine în căsuţă, să-ţi laş un dar simbolic acolo în ghetuţă, dar te-am văzut dormind şi atunci ţi-am lăsat un pupic dulce pe obraz.

De Moş Nicolae este momentul în care ceea ce ne dorim devine realitate! Dacă eşti sănătos, fericit, înconjurat de cei dragi, atunci Moş Niculae a venit deja.

Cremă de pantofi, perie de lustruit, ghete noi. Păcat că nu ai fost cuminte! Mulţumeşte-te cu mine!

Surpriză! Anul acesta Moş Nicolae nu ţi-a adus mai nimic. Doar pe mine, un suflet rătăcit şi singur, ce aşteaptă doar un semn pentru a arăta ce are mai bun şi cald în suflet.

Citește și: Moș Nicolae e mai sărac

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si