Vasile Lavric, numit și „mâncătorul de femei” din Rădăuți, este un personaj foarte controversat.

El își va petrece mai bine de 2 decenii în spatele gratiilor pentru ororile comise în trecut. Acum, la mai bine de 2 ani de la deschiderea anchetei în cazul lui, judecătorii i-au decis sentința.

Vasile Lavric a fost condamnat la 30 de ani de închisoare cu executare. Criminalul și-a omorât soția și este suspect și de dispariția altor femei cu care a avut diverse legături de-a lungul timpului.

Citește și: O româncă a dispărut subit în Germania. Femeia era însărcinată în 8 luni

Povestea „mâncătorului de femei”

În total, Vasile Lavric ar fi responsabil pentru dispariția misterioasă a șase femei care au avut diverse legături cu el. I-au fost soții sau iubite, iar cu una dintre ele are și copil. Povestea disparițiilor acestor persoane a început în urmă cu zeci de ani.

În anul 1996 a avut loc prima dispariția. Era și prima iubită a „mâncătorului de femei”. Numele de familiei al fetei era „Iordache” și avea doar 16 ani la momentul la care figura s-a a fost complet ștearsă de pe fața pământului.

A doua iubită a criminalului i-a devenit și soție, dar și ea a dispărut în anul 2005, având vârsta de 31 de ani.

Citește și: Un român de 26 de ani, care era plecat la muncă în Germania, a fost dat dispărut de familie

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

La câteva luni distanță a dispărut și cea de-a treia femeie care avea vârsta de 19 ani și era soră cu cele două menționate anterior și despre care nu se mai știa deja nimic. Vasile Lavric avea și un copil cu fata.

Criminalul a vorbit despre disparițiile acestor femei și a spus ba că au plecat în străinătate, ba că l-au părăsit. Dar asta nu este tot, deoarece lista continuă.

Pe 10 iunie 2020, Vasile Lavric, care oferea la acea vreme servicii de tractare, a plecat cu soția sa într-o deplasare ceva mai lungă, însă la întoarcere el a venit singur. Atunci spunea despre soția sa de la acea vreme că a plecat în Italia pentru a trimite bani acasă, pentru creșterea copiilor.

Citește și: Ce se va întâmpla cu „mâncătorul de femei” din Rădăuți? Noi detalii despre criminalul care a îngrozit o țară întreagă. Era de așteptat

"- Unde au dispărut fetele, domnule Lavric?

Sunt în Italia!"

Nea Vasile, sunteţi vinovat de ceva?

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Nu sunt. Sunt ridicat abuziv”, spunea atunci ”mâncătorul de femei”, conform  observatornews.ro.

Citește și: Nicole a dispărut chiar de ziua fiului ei. Familia româncei cere ajutorul

Cunoscuții criminalului îl știau om bun

Chiar dacă se știa despre disparițiile acestor femei, oamenii care îl cunoșteau spuneau că din exterior părea a fi un om liniștit și calculat. Totodată, nu voiau să își imagineze ce lucruri îngrozitoare putea să le facă victimelor sale.

Aici avea el atelierul şi repara maşinile. Dumnezeu ştie ce a făcut, eu nu-l ştiu de băiat rău”, au menționat apropiații lui.

Ani la rând, oamenii legii au încercat să rezolve acest caz, astfel încât ancheta a fost deschisă, închisă, redeschisă. Inculpatul a fost dus de două ori la testul poligraf.

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, cu zborul MH370. Avionul a dispărut de pe radar cu 239 de pasageri la bord. Adevărul ar putea ieși la iveală după opt ani de la eveniment


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si