Mesaje pentru Ajunul Crăciunului 2022. Aflați care sunt cele mai frumoase mesaje pe care le puteţi transmite celor dragi, în ziua de Ajun sau chiar de Crăciun.

Mesaje, urări şi felicitări pentru seara de Ajun

„Cu colinde de Crăciun, vă doresc un an mai bun şi cu dragostea creştină, să primiti în dar lumină, zurgălăi de flori de gheaţă, mult noroc s-aveti în viaţă!  Crăciun Fericit şi La Multi Ani cu Sănătate!”.

„Credința face orice posibil, speranța ne da putere sa continuam, dragostea face ca orice sa fie frumos. De Crăciun, va urez sa le aveți pe toate! Crăciun Fericit si Sărbători Fericite!”.

„Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost.

Uită pentru o noapte grijile si retrăieste miracolul noptii de Crăciun!”.

Urări și felicitări cu Moș Crăciun

E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

le Crăciunului şi Anului Nou să vă aducă tot ce-i mai bun pe lume, multă iubire, fericire şi prosperitate.şi căldură alături de cei dragi ţie. Dăruieşte din toată inima şi deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste şi fericire. Lasă-ţi sufletul să renască şi trăieşte fiecare zi ca pe un dar nepreţuit.

Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost.

Uită pentru o noapte grijile şi retrăieşte miracolul nopţii de Crăciun!

Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.”

Îţi urez, ţie şi familiei tale, multă sănătate, fericire şi MULT NOROC în viitor! LA MULŢI ANI! Sper ca această sărbătoare să vă aducă numai fericire în casă şi familie!

E sărbătoare! Bucură-te de pace și lumină alături de cei dragi ție. Dăruiește din toată inima și deschide-ți sufletul pentru a primi dragoste și fericire. Lasă-ți sufletul să renascș și trăiește fiecare zi ca pe un dar neprețuit.

Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Să primiți cele mai dorite şi neaşteptate cadouri voi şi cei apropiaţi.

Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Sfintele sărbători cu masa bogată şi sufletul curat!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si