Cinci tenismene din România s-au aflat pe tabloul principal de la Australian Open 2023. Două dintre ele au fost eliminate încă din primul tur de la Melbourne.

Citește și: Emoții mari pentru Emma Răducanu înainte de Australian Open

Parcursul Anei Bogdan (locul 63 WTA) la Australian Open 2023 s-a oprit în primul tur la Australian Open 2023 după ce a fost învinsă în trei seturi de tenismena din Ungaria, Anna Bondar, locul 81 WTA.

Australian Open 2023 Scorul meciului dintre Ana Bogdan și Anna Bondar a fost 6-2, 2-6, 6-3 pentru jucătoarea din Ungaria, după un meci de două ore.

ana bogdan

Ana Bogdan învinsă la Australian Open 2023

[Sursa foto: Facebook]

Două românce, out de la Australian Open 2023, după primul meci

Australian Open 2023 Tenismena româncă Jaqueline Cristian, locul 143 în ierarhia mondială, a fost spulberată de a treia favorită de la Melbourne.

Citește și: Simona Halep primește un verdict dur de la Ion Țiriac. "E periculos şi trist. Ea ar trebui să fie deja pe teren"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Jaqueline Cristian a câștigat un singur game în partida din turul întâi Australian Open 2023 cu americanca Jessica Pegula, (scor 6-0, 6-1).  

Emma Răducanu, meci extrem de greu în turul doi la Australian Open

Jucătoarea cu origini românești Emma Răducanu (77 WTA, 20 de ani) a început cu dreptul turneul din Melbourne, 6-3, 6-2 cu vecina de clasament Tamara Korpatsch (76 WTA, 27 de ani).

Emma Raducanu a afișat un joc mai curajos- ca atare a și comis 34 de erori neforțate-, dar a reușit și 27 de lovituri câștigătoare.

Citește și: Emoții pentru Novak Djokovic înainte de Australian Open 2023

În turul 2, fosta campioană de la US Open va avea parte de un superduel cu Cori „Coco” Gauff (18 ani), locul 7 mondial.

Bianca Andreescu, start bun la Australian Open

o altă tenismenă cu origini românești, Bianca Andreescu (22 de ani, locul 43 WTA) a trecut de prima adversară, 6-2, 6-4 cu Marie Bouzkova (24 de ani, 26 WTA).

Mai departe, Bianca Andreescu va juca cu spanioloaica Cristina Bucsa, locul 100 WTA.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ce românce mai joacă la Australian Open 2023

Românca  Sorana Cîrstea  va evolua contra sportivei Iulia Putinţeva, din Kazahstan. Sorana ar putea-o întâlni pe Karolina Pliskova în turul al doilea, și pe Daria Kasatkina, favorita 8, în turul al treilea. 

Românca   Patricia Maria Ţig  o va întâlni pe Shuai Zhang, din China, cap de serie 23.

Irina Begu, singurul cap de serie dintre românce la această ediție Australian Open, poate juca mai departe cu învingătoarea dintre Bronzetti și Siegemund, cu un meci contra lui Caroline Garcia, favorită 4, cel mai probabil, în turul al treilea. 

Fostul număr unu mondial, Simona Halep, trebuie să mai aștepte până revine la Australian Open, după suspendarea din tenis pe motive de dopaj.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si