Șase autospeciale şi peste 25 de pompieri intervin pentru localizare şi lichidare focului. În construcţia cuprinsă de flăcări informaţii se află 2 butelii. Din primele informaţii, nu sunt persoane blocate în zona afectată de incendiu, potrivit ISU Buzău.

A fost emis un mesaj RO-Alert

A fost emis mesaj RO-Alert care avertizează buzoienii că există un incendiu cu degajări mari de fum şi li se solicită să lase libere căile de acces.

„INCENDIU-major cu degajări mari de fum produs la anexe-Piaţa Centrală. Ocoliţi/evitaţi zona! Lăsaţi libere căile de acces pentru forţele de intervenţie. Respectaţi recomandările dispuse de autorităţi”, este mesajul transmis.

Incendiu violent la o hală a unei firme de costrucții

Detașamentul de pompieri Botoșani a intervenit la un incendiu violent izbucnit la o hală ce aparține unei firme de construcții.

La fața locului s-au deplasat patru echipaje cu patru autospeciale de intervenție cu apă și spumă, dar și un echipaj care aparține Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani. 

O persoană care se afla în clădire s-a refugiat pe acoperiș, iar aceasta a fost coborâtă de pompieri cu ajutorul unei scări culisabile.

Citește și: VIDEO: UPDATE- Incendiul puternic de la Mănăstirea Sihăstria Putnei a fost lichidat Anunțul făcut de ISU

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Trei camioane au fost scoase, o volă, un motostivuitor și două autoturisme. Cauza probabilă a încendiului a fost stabilită ca fiind un scurtcircuit.

Recomandările ISU Botoșani

ISU Botoșani face o serie de recomandări cu privire la prevenirea acestor evenimente.

- efectuaţi verificarea periodică a instalaţiei electrice;
- nu folosiţi instalaţii electrice improvizate;
- la suplimentarea receptoarelor asiguraţi-vă că instalaţia existentă poate prelua consumul adiţional;
- verificaţi periodic cordoanele de legătură ale aparatelor electrice şi înlocuiţi-le atunci când sunt uzate;
- nu folosiţi prize sau întrerupătoare slăbite;
- nu suprasolicitaţi o priză deoarece unele incendii se produc din cauza solicitării excesive a unei surse de curent.

Citește și: Un bărbat a suferit arsuri pe jumătate din suprafața corpului, după ce a încercat să aprindă focul în sobă cu benzină

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si