Cei patru muncitori au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Incidentul a avut loc în comuna Tomnatic, județul Timiș.

Patru muncitori au fost transportați la spital după ce au căzut de la o înălțime de șase metri

În urma apelului primit pe SNUAU 112 din data de 17.02.2023, ora 13:37, am fost solicitați să intervenim în urma căderii de la înălțime a patru persoane, în comuna Tomnatic.

Citește și: La un pas de o altă tragedie la Lacul Morii: o femeie a fost atacată de doi câini din rasa Cane Corso

La locul evenimentului s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Stației Sânnicolau Mare cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD.

În sprijin au fost trimise 2 ambulanțe SAJ, dintre care, una cu medic, și elicopterul SMURD Arad ”, se arată în comunicatul celor de la ISU Timiș.

A fost nevoie de intervenția elicopterului SMURD

Cei de la ISU au identificat patru persoane conștiente și cooperante, cu politraumatisme și fracturi prin cădere.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

O victimă, în vârstă de aproximativ 28 ani, a fost transportată cu elicopterul SMURD către Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara.

Citește și: Anchetă la o școală din Bacău: soțul unei femei de serviciu ar fi agresat un elev

Alte două persoane au fost transportate de către ambulanțele SAJ spre Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara și Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara, iar o victimă a fost transportată de către echipajul SMURD spre Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara.

Ce spun autoritățile despre incident

Polițiștii orașului Sannicolau Mare s-au deplasat la fața locului cu mai multe echipaje.

Citește și: Alertă la Sibiu: un bărbat care a lovit cu pumnul un adolescent este căutat de polițiști

Aceștia au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă”,efectuând cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii acestui incident.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si