Totul a avut loc pe data de 16 martie 2023, undeva în jurul orei 11.15, atunci când agentul de poliție Florin Ghircuș, din cadrul Poliției municipiului Constanța- Secția 3 Poliție, se deplasa cu autoturismul pe strada Baba Novac din municipiul Constanța, aflat în timpul liber.

Citește și: Tânăr de 17 ani, prins sub influenţa drogurilor şi fără a avea permis pe o motocicletă fără numere de înmatriculare, în Mehedinți

Omul legii a observat că, dintr-un apartament situat la parterul unu bloc, ieșea un fum dens. Florin nu a stat pe gânduri și a tras imediat autoturismul pe dreapta. Acesta a coborât și a alergat spre locul incendiului. În fața blocului, pe stradă, se strânseseră mai multe persoane, foarte agitate, care arătau spre apartamentul care era cuprins de flăcări.

Alarmat de ceea ce se putea întâmpla, agentul a întrebat dacă se află cineva în apartament. Oamenii i-au spus că în locuința din care ieșea fum se află un bărbat.

Florin se afla în afara programului atunci când a avut loc incidentul care putea deveni o tragedie

Florin a sunat imediat la SNUAU 112 pentru a sesiza incidentul și a solicita întăriri. După efectuarea apelului, polițistul s-a apropiat de fereastra deschisă a apartamentului și a sesizat că în interior se afla un bărbat, de aproximativ 45 de ani.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Omul legii a strigat la el să iasă din locuință, pentru că fumul devenea din ce în ce mai gros, aerul era irespirabil, iar flăcările amenințau să cuprindă întregul apartament. Victima a refuzat să părăsească apartamentul pentru că își căuta fratele bolnav, despre care credea că se află încă în casă.

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care o mașină Fiat 500 se răstoarnă de cinci ori. Ce au pățit pasagerii

În vreme ce pericolul creștea odată cu flăcările, Florin a reușit să-l convingă pe bărbat să se îndrepte spre ieșire. Ulterior, acesta a intrat în scara blocului, preluându-l în momentul în care tocmai ieșea din locuință.

Acesta a primit îngrijiri medicale de la personalul ambulanței sosite la fața locului, iar acum este în afara oricărui pericol. La fel și fratele bărbatului care, în momentul izbucnirii incendiului, nu se afla în locuință.

Citește și: Povestea dramatică a unei românce din Italia. A fost bătută cu bestialitate și jefuită în propria casă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si