Creșterea de găini de mătase japoneză a devenit cea mai profitabilă afacere pentru români. În curtea Marilenei sunt peste o sută de astfel de exemplare de găini. Femeia a cumpărat inițial o singură pereche de găini de rasă, apoi s-a extins. Pentru a avea un aspect demn de expoziții, găinile de mătase japoneză trebuie îngrijite și hrănite cu furaje speciale.

Citește și: VIDEO- Pastele, afacere pentru două tinere din Iași

Un singur ou poate costa și 15 lei bucata

Ouălele acestor găini de rasă sunt extrem de căutate pe piață. Un singur ou poate depăși 15 lei, în comparație cu cel al unei găini obișnuite, care este de 10 ori mai ieftin. Marilena vinde bucata cu 6 lei, lucru care i-a adus mai mulți clienți.

Carnea de pui neagră, noua delicatesă de la noi

Ouălele acestor găini au mai puțin colesterol, iar carnea de pui neagră este o delicatesă gătită doar în restaurant fine-dining. Cunoscătorii spun că friptura, deși are o culoare ciudată, este extrem de gustoasă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si