Flavian este un tânăr cofetar de numai 30 de ani, din mâinile căruia ies adevărate produse culinare. Pentru el, lumea deserturilor pare că nu mai are niciun secret. A ajuns să facă performanță într-un laborator și a reușit să câștige peste 30 de premi internaționale, ultimul dintre ele fiind în Europa.

Citește și: Rețetă negresă de post. Un desert simplu și rapid pe care îl poți prepara în Postul Paștelui!

Flavian Dobre, pastry chef: ”Am participat la Campionatul European de Cofetărie, care a avut loc în Rimini. Un concurs la care am participat a treia oară și am reușit să obțin premiul cel mare.”

Flavian, un campion al deserturilor 

Cu o competiție mult mai strânsă decât în alți ani, Flavian a reușit să câștige premiul cel mare la una dintre categorii și locul al doilea la o altă categorie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Flavian Dobre, pastry chef: ”Pe partea de skills cu medalie de argint, ceea ce a trimis România prima dată în istorie la Campionatul Mondial din Singapore.”

După ce și-a finalizat studiile de profil, Flavian și-a deschis prima cofetărie în România.

Flavian Dobre, pastry chef: ”Am deschis prima cofetărie și aveam coadă pe trei rânduri. Au intrat oamenii în cofetărie și mi-au zis: ”Dar prăjituri nu aveți?” și zic ”Cum, domne? Uitați.

E vitrina plină!” ”Domne, n-ai savarină, n-ai amandină, n-ai diplomat. Ce cofetărie e asta?”

Tânărul cofetar a învățat din această experiență și a reușit să integreze și prăjiturile tradiționale în cofetăria lui. Acum, se bucură de un succes uriaș și se simte cel mai fericit când bunătățile se epuizează imediat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si