Idei de farse pentru Ziua Păcălelilor. Ziua de 1 aprilie sau Ziua Păcălelilor este celebrată în mai multe țări de pe glob, nu doar în România.

Farse de 1 aprilie la școală

Dacă ai posibilitatea sa intri in cabinetul de informatica cu cateva minute mai devreme, acopera luminita mouse-lor cu banda de izoler (banuiesc ca nu mai sunt laboratoare de informatica care folosesc mouse cu bile). Pana

ce va verifica unul dintre elevi (si asta nu se va intampla prea rapid toti cei cu mouse-ul afectat o sa verifice prima data mufa de la unitate. Vor observa ca nu de acolo vine problema si vor anunta profesorul. Bineinteles, cand va anunta unul, alti 10-15 elevi vor spune ca aceeasi problema o intampina si ei. Nu garantez, dar profesorul s-ar putea sa verifice laserul mouse-ului, insa daca aveti noroc se va alarma cateva minute bune.

Farse de 1 aprilie pentru prieteni

 Idei de farse pentru Ziua Păcălelilor

Idei de farse pentru Ziua Păcălelilor

[Sursa foto: PixaBay]

Lipeste-i prietenului tau pe spate o banda anti-furt. In momentul in care va incerca sa iasa din magazin o sa declanseze alarma.

Leagă mânerele foarfecelui cu o bridă de plastic (șoricel)

Pe 1 Aprilie  poti sa bagi in cutia postala a prietenilor o scrisoare facuta frumos (stampilata) prin care sa-i anuntati ca vor fi deconectati de la reteaua electrica pentru reparatii timp de 2-3 luni.

Citește și: De ce se sărbătoreşte pe 1 aprilie Ziua Păcălelilor?

Îmbracă scaunul de la birou în folie alimentară de aluminiu – un design inovator

Dacă are ușă de sticlă la birou, lipește pe usă, pe interior foarte multe baloane umflate. Din afara, va avea impresia că biroul lui a fost ocupat de baloane.

Farse de 1 aprilie pentru iubit/iubită

Coase șosetele de mână sau la mașină. Sau pune-le puțină făină în ele. Cineva tot se va bucura de farsa ta.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ia o bucată de carton, dă-o prin ou şi prin pesmet, apoi pune totul în tigaie. După ce s-a prăjit, îţi poţi servi prietenii cu "delicatesa" respectivă.

Cumpara 3 soareci sau orice alte 3 animale de plus, bineinteles, sa fie cat mai mici si numeroteaza-le cu numerele 1, 2 si 4. Ascundeti-le in camera prietenului/prietenei caruia vreti sa ii faceti farsa. Probabil va dati seama ca odata ce a gasit cele trei animalute, il va cauta innebunit/innebunita pe cel cu numarul 3, care de fapt nu exista.

Umple holul casei cu pahare goale de plastic. Poți scrie ceva cu ele dacă tot ai de aranjat.

Pune in pasta de dinti usturoi taiat marunt( Facut pasta).

Pune-ti o colega sa iti sune prietena si sa se dea drept actuala prietena.

Farse de 1 aprilie pentru părinți și copii

Schimba sarea cu zaharul astfel incat ceilalti sa nu remarce si asteapta sa le vezi expresia cand gusta din felul de mancare.

Aduna cat mai multe ceasuri si fixeaza-le alarma foarte devreme. Apoi ascunde-le peste tot in camera victimei.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citește și: Fazele lunii aprilie 2023. Când avem Lună Plină și Lună Nouă?

Pune o pancartă pe care scrie "De vânzare" în faţa casei.

Bile de piure de cartofi  în loc de înghetață, asezonat cu sos babeque. A se servi în pahare înalte de înghețată Îndeasă hârtie igienică în vârful pantofilor.

Foloseşte pasta de dinţi ca şi cremă de biscuiţi. Înlocuieşte crema din biscuiţi cu pastă de dinţi. Dacă pui mai puţină pastă, poţi face această farsă şi copiilor tăi, cu condiţia să îi supraveghezi. 

Lipește o bucată mică de scotch pe senzorul de la telecomandă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si