Proprietara unei locuințe a rămas șocată și „fără cuvinte” după ce a văzut ce a făcut în lipsa ei un instalator pe care l-a angajat să repare baia.

Bărbatul a fost surprins de camerele de filmat în timp ce trecea prin dormitorul femeii. Dar asta nu a fost tot.

Citește și: Coincidență rară. Doi tineri iubiți au murit împreună, din cauze naturale diferite!

Fiind angajat să repare toaleta și dușul în locuința femei dini Milton, Brisbane, instalatorul este mai degrabă interesat de conținutul noptierei din dormitor.

Cum a fost filmat instalatorul în casa femeii

Bărbatul a inspectat lenjeria intimă și ar fi furat o pereche de cercei, potrivit 9 News.

„Lucrurile din dormitorul tău sunt atât de personale”, a spus femeia în lacrimi pentru postul TV. „Și camera video este la o jumătate de metru de fața lui”.

Instalator, filmat cu o cameră ascunsă în casa unei femei

Instalator, filmat cu o cameră ascunsă în casa unei femei

[Sursa foto: Twitter]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Instalatorul a ajuns apoi în bucătărie de unde a luat un sucitor de întins aluatul. L-a luat și a intrat cu el în baie, unde se presupune că l-a folosit pentru a rezolva problema de la toaletă.

Apoi s-a întors conștiincios și a pus ustensilul de gătit acolo unde l-a găsit, însă femeia susține că acesta nu fusese curățat.

Ea a spus în emisiunea TV că lipsa de igienă ar fi putut-o „imbolnavi rău de tot”.

„Sunt tulburată de problemele de curățenie mai mult decât de orice altceva”, a explicat ea pentru 9 News. „Doar că nu știu ce a făcut, că nu am văzut. Sunt foarte supărat pentru asta... câtor alți oameni le-a făcut asta?”, a spus femeia.

Instalator, filmat cu o cameră ascunsă în casa unei femei

Instalator, filmat cu o cameră ascunsă în casa unei femei

[Sursa foto: Twitter]

Ea a spus că i-a trimis un e-mail instalatorului cerându-i să-i cumpere ustensile noi de bucătărie. Cazul a fost sesizat și la poliție, iar de atunci el a fost acuzat de săvârșirea unei infracțiuni într-o locuință privată.

Citește și: Cum s-au răzbunat doi turiști nemulțumiți de vila închiriată. Paguba cu care s-a ales proprietarul

Poliția din Queensland a declarat într-un comunicat de presă: „Pe 1 martie, între orele 9:15 și 9:45, bărbatul de 50 de ani din Chermside West a furat o pereche de cercei din locuința unde fusese chemat să repare toaleta”

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si