Accident rutier între o căruță și o autoutilitară, pe raza localității Prăjeni, la ieșirea spre Iași. Doi bărbați de 48, respectiv 84 de ani, au fost răniți, ambii fiind în căruță la momentul producerii accidentului.

La caz s-au deplasat ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD și o ambulanță aparținând SAJ Botoșani. Echipajele medicale au găsit două persoane rănite. Este vorba de doi bărbați, în vârstă de 48, respectiv 84 de ani, ambii fiind în căruță în momentul producerii accidentului.

Citește și: Trei polițiști tineri și-au pierdut viața într-un cumplit accident, după ce mașina în care se aflau a fost izbită în plin, în Franța

Pentru bărbatul de 48 de ani a fost solicitat elicopterul SMURD, care l-a transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sf. Spiridon" din Iași, iar bătrânul a fost preluat de echipajul SAJ și transportat la Spitalul Județean de Urgență Mavromati Botoșani pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Un șofer beat din Cluj a făcut schimb de locuri cu fratele lui, după ce a intrat cu mașina în pereții unei case

Un  șofer beat  din Cluj a intrat cu mașina în pereții unei case și, pentru a nu fi prins băut la volan de către autorități, bărbatul a făcut schimb de locuri cu fratele lui.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Chiar și așa, Poliția a aflat despre isprava sa.

Citește și:  Un bărbat s-a urcat la volan beat, drogat, fără permis și cu trei copii în spate

Șoferul beat a pierdut controlul volanului într-o curbă, urmând ca mai apoi să se izbească de un stâlp de lemn, iar mai apoi să „aterizeze” în pereții unei case.

La scurt timp, a venit o altă mașină condusă de o femeie. Atunci, bărbatul s-a dat jos din mașina cu care provocase accidentul, a urcat în mașina femeii și apoi s-a făcut nevăzut, crezând că va scăpa de pedeapsă.

Femeia s-a întors la locul accidentului cu un alt bărbat despre care martorii accidentului spun că era fratele şoferului.

Citește și: Trafic rutier blocat pe DN 1A, după un accident cumplit. Șoferul a murit

În cele din urmă, şoferul adevărat a fost identificat de oamenii legii, iar testat cu aparatul etilotest rezultatul a fost 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si