Imagini scandaloase acră a iubitei sale şi îi are în grijă pe copiii acesteia. În urma unor discuţii în familie, poliţistul ar fi urmărit-o pe bătrână la piaţă şi a lovit-o fără milă, potrivit Observator.

Fiul femeii susține că bărbatul este protejat de colegi

Poliţistul a urmărit-o pe femeia în vârstă de 73 de ani, la un moment dat reuşeşte să se apropie de ea, începe să o înjure şi într-un final o loveşte puternic cu pumnul în piept.

Femeia cade, are o problemă la picior şi nu reuşeşte să se ridice. Asupra ei se dezlănţuie o ploaie de lovituri şi abia la un moment dat cere ajutorul unor trecători.

Citește și: Un polițist aflat în timpul liber a fost agresat de doi tineri din Olt. De la ce a pornit totul

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Fiul femeii a depus imediat plângere la poliţie şi deşi această agresiune s-a întâmplat în luna martie nu au fost luate până acum măsuri.

Fiul femeii a depus imediat plângere la poliţie şi deşi această agresiune s-a întâmplat în luna martie nu au fost luate până acum măsuri.

[Sursa foto: Observator]

Fiul femeii a depus imediat plângere la poliţie şi deşi această agresiune s-a întâmplat în luna martie nu au fost luate până acum măsuri. Omul spune că poliţiştii îl protejează pe colegul lor, care lucrează la serviciul de criminalistică.

A fost depusă mai departe şi o sesizare la parchetul de pe lângă Judecătoria Arad, Poliţistul este în continuare în funcţie, dar şi-a depus brusc dosarul de pensionare. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si