Alexia, o adolescentă de 15 ani, a fost implicată, în urmă cu câteva luni, într-un teribil accident în Pașcani. Ea a fost grav rănită.

Atunci, medicii au fost nevoiți să îi amputeze ambele brațe, dar un miracol a făcut ca imediat după, mâinile să îi fie replantate. Intervenția a fost un adevărat succes. Cu toate acestea, tânăra a avut nevoie de mai multe intervenții ca să își recapete viața așa cum o știa.

De curând, Alexia nu numai că a început să danseze alături de colegii ei de trupă, ci a început să și cânte.

Citește și: Alexia, adolescenta căreia i-au fost repuse brațele, a urcat pentru prima dată pe scenă de la accidentul rutier

Recuperarea Alexiei dă roade

Alexia și-a recăpătat zâmbetul, la câteva luni de la tragicul accident. Acum, ea își poate folosi mâinile și și-a reluat activitatea alături de colegii săi. 

Recent, tânăra a apărut în fața publicului, în cadrul unui spectacol, iar oamenii s-au bucurat să o vadă sănătoasă, veselă, dansând și cântând.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

A fost foarte frumos. Îmi doream de mult să urc pe scenă și să încep să cânt, să dansez", a declarat Alexia pentru  stirileprotv.ro.

După o recuperare intensă, copila are șanse mari să își folosească, în timp, ambele mâini, în proporție de 85%.

Citește și: Alexia, fetița cu brațele replantate, dezvăluiri emoționante, alături de medicul care i-a salvat viața: „Dumnezeu așază lucrurile cum știe el mai bine”

Recuperarea este foarte complexă. La brațul stâng a fost adus către o formă apropiată de normalitate. Brațul drept întâmpină dificultăți la nivelul articulației. E un lucru extraordinar, faptul că are atâta încredere, ne încurajează să ne facem munca", a dezvăluit Sorin Cușniriuc, fizioterapeut, pentru sursa citată.

Alexia este susținută de familia ei necondiționat

Alexia se bucură de sprijinul familiei sale, care îi este alături necondiționat. Părinții și fratele adolescentei fac tot ce le stă în putință pentru ca fata să își ducă recuperarea la capăt și să își vadă visul cu ochii. 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„Am făcut o trupă de dansatori pentru Alexia. Să danseze și ea la unele părți, să nu obosească”, a spus fratele Alexiei, Eric.

Citește și: Alexia, adolescenta de 15 ani cu braţele replantate, şi-a trecut "îngerul" pe certificatul de "renaştere": „Ești simbolul triumfului vieţii"

„Eu mă gândesc la ce visează ea, să pot să trec peste momentele grele"

, a declarat tatăl Alexiei, pentru sursa menționată anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si