Pe internet au apărut imagini cu o pereche de ciorapi tip dres care au deja pedichiura făcută! Fotografiile i-au amuzat copios pe internauții din toată lumea.

Ciorapii din imagini sunt clar o metodă eficientă de a avea o „pedichiură perfectă” atunci când nu ai timp. Ce poate fi mai ușor de făcut într-un caz limită, ca acesta? Evident, să te îmbraci rapid cu o astfel de pereche de dresuri!

FOTO - Imagini incredibile cu ciorapii care au deja pedichiura făcută! „Cadoul perfect pentru o zi de naștere”

Ciorapi cu pedichiura făcută

[Sursa foto: self.com]

Imaginile cu dresurile inedite au devenit virale. Pedichiura incorporată este una clasică, într-o nuanță de roșu care este pe gustul oricărei femei.

Acest tip de ciorapi și-ar avea originile în Japonia. Se pare că acesta nu este singurul model, ci au mai fost făcute și altele și chiar se vând pe diverse site-uri de peste hotare.

Ciorapii cu pedichiura făcută, atracția sezonului

Imaginile inedite au atras mai ales privirile femeilor. În comentarii, atât pe Facebook, cât și pe Twitter, oamenii și-au etichetat prietenii, spunându-le că acesta clar este cel mai potrivit cadou pentru o aniversare!

FOTO - Imagini incredibile cu ciorapii care au deja pedichiura făcută! „Cadoul perfect pentru o zi de naștere”

Ciorapi cu pedichiura făcută

[Sursa foto: self.com]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În alte cazuri, oamenii doar s-au amuzat și și-au imaginat scenarii amuzante în care ar putea purta astfel de ciorapi dres.

„Cum să te transformi într-o femeie elegantă cu un stil clasic...”

„Cine are nevoie de pedichiură când ai frumusețile astea?!”

„Sunt perfecți pentru o vacanță în Hawaii pe perioada iernii!”

„Chiar am nevoie de așa ceva!”, au fost o parte dintre comentariile de pe Twitter.

Totuși, nu toți oamenii sunt de acord cu această „practică trișoare”. Unele persoane au mărturisit că s-au simțit inconfortabil la vederea acestor ciorapi.

„Nu pot explica ura pe care o am față de ciorapii ăștia”, a scris cineva.

„Mă simt foarte inconfortabil acum...” , a spus altcineva.

Cert este că, într-un final, dresurile au șocat privitorii care nu și-ar fi imaginat că astfel de produse chiar există și sunt de vânzare!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si