Trei destinații de vară în Grecia. Iată trei destinații de vis pe care trebuie să le vizitați în Grecia!

Corfu

Trei destinații de vară în Grecia. Peisajele sunt de vis

Trei destinații de vară în Grecia. Peisajele sunt de vis

Insula Corfu se situează în Marea Ionică, în partea de vest a Greciei. Capitala insulei face parte din patrimoniul UNESCO.

Aceasta s-a aflat pentru câteva secole sub conducerea venețienilor. 

Această insulă este foarte aglomerată în plin sezon estival.

Ea își poate arăta adevăratul farmec în extra-sezon. Corfu are de asemenea unele dintre cele mai frumoase plaje din Grecia. Cele mai cunoscute plaje din Corfu sunt: Mirtiotissa, Sidari, Kavos, Kassiopi.

Thassos

Trei destinații de vară în Grecia. Peisajele sunt de vis

Trei destinații de vară în Grecia. Peisajele sunt de vis

Mulți turiști din întreaga lume au magnet la Thassos. Este cea mai nordică insulă a Mării Egee. De asemenea, este o destinație ideală pentru vacanțele cu familia, persoana iubită sau cu prietenii. Aceasta se mai numește Insula de Smarald datorită culorii apei. Această insulă are o vegetație bogată și este înconjurată de ape clare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Grecia, Turcia și Bulgaria rămân destinațiile preferate ale românilor pentru vacanța de vară

Thassos este o insulă mare și foarte frumoasă, fiind în topul preferințelor românilor. Potrivit statisticilor, este pe primul loc în topul destinațiilor din Grecia, unde românii caută cazare.

Cei pasionați de aventură și distracții nautice, pot pot practica parasailing, water skiing, jet skiing, scuba diving și snorkeling. Temperatura medie în sezonul estival este de 26-27 de grade.

Insula Thassos este o insulă stâncoasă.

Zona Chania, Creta

Trei destinații de vară în Grecia. Peisajele sunt de vis

Trei destinații de vară în Grecia. Peisajele sunt de vis

Oamenii sunt de-a dreptul îndrăgostiți și de zona Chania, din Creta. Din țara noastră sunt multe zboruri care ajung pe aeroportul în Chania. În Insula Creta se poate ajunge cu mașina sau cu autocarul. 

Această zonă este renumită pentru plajele superbe și peisajele rurale sălbatice. Nu trebuie să ratați orașul vechi din Chania! Acesta are un port venețian și un far.

Puteți face plimbări și să vă pierdeți în peisajele deosebite. Printre cele mai minunate plaje din Chania se numără Balos, Elafonissi și Falassarna. Referitor la activitățile care pot fi desfășurate în această zonă, vizitatorii pot experimenta drumeții în Defileul Samariei, bungee jumping pe Podul Aradena sau windsurfing la Elafonissi. 

Citește și: VIDEO- Dezastru în paradisul grec: Salonic, orașul preferat de sute de mii de români, scufundat în apele inundațiilor

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si