Medicii nu i-au dat șanse prea mari de supraviețuire Danei Roba, după ce a ceasta a fost bătută cu bestialitate de soțul ei. Bărbatul a lovit-o fără milă pe mama copiilor săi cu un ciocan, de mai multe ori la nivelul capului.

Dana Roba a oferit primul interviu după cruzimea la care a fost supusă.  Ce i-a spus soțul ei în timp ce o bătea? Makeup artista ăși amintește tot!

„Niciun medic nu mi-a garantat viață la cât de groaznică a fost bătaia. Mă mir și eu. Nu am putut să mă uit la pozele cu mine până azi noapte, a fost prima dată când m-am uitat și am rămas șocată, nu îmi vine să cred că sunt eu și consider că Dumnezeu mi-a dat o a doua șansă la viață. Toți medicii au fost 100% convinși că o să mor.

Citește și: Ce tratament va urma Dana Roba după externare? „Tratamentul este unul foarte complex”

Toți medicii mi-au spus că intru în operație, dar fără nicio șansă de viață.(...)Dumnezeu a luptat pentru mine. Eu, când am văzut pozele nu am putut să mai dorm toată noaptea. Am rămas șocată de cât de rău am arătat. Nu-mi vine să cred cum am arătat și cum arăt acum.

Nu mă recunosc. Arătam ca un om mort”, a declarat Dana Roba pentru  România TV.

Ce i-a spus soțul ei în timp ce o bătea?

Dana Roba știe tot ce s-a întâmplat în ziua în care soțul ei a devenit agresiv. Bărbatul ar fi premeditat bătaia și a adus un ciocan în casă cu o zi înainte de eveniment.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vedeta a spus că, în timp ce o bătea, bărbatul o jignea și îi spunea că o să o omoare. 

Citește și: „Era nervoasă și supărată. Mi s-a plâns” Motivul pentru care Dana Roba a hotărât să pună punct relației cu soțul ei. Bărbatul îi cerea acest lucru cu disperare

„Nu vreau să mă întâlnesc cu el și consider că legea își va face treaba așa cum trebuie, pentru că nu meritam să fiu bătută! Nu  l-am înșelat niciodată, nu am avut pe altcineva! Nu înțeleg de ce m-a bătut în halul asta!(...) El a premeditat asta de duminică seara, pentru că eu nu aveam ciocanulăla în casă, cu care el m-a bătut!

În momentul când ma bătea, țin minte clar că îi spuneam <<Daniel, să știi ca tu nu dai în mine! Tu dai în Hristos! Tu dai în copilul lui Iisus și o să-ți pară rău pentru toate loviturile pe care mi le dai!>> Și atunci se enerva și mai tare și mă lovea și mai tare! Mă călca cu picioarele pe față și mi-a zis: <<Îți garantez că mori! O să mori!

Du-te dr**u de pocăită că vei muri!>>. Tot așa mă înjura încontinuu și am zis <<Nu mor!>>”, a mai spus Dana Roba.

Vedeta a mărturisit că niciodată nu și-a înșelat soțul și că a muncit continuu pentru a-și întreține familia.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

„Când o să mă fac bine, o să vreau să dau ochii cu el, pentru că am fost o femeie foarte bună! Nu a muncit nicio zi din viața lui. Eu am muncit pentru toată lumea și am întreținut doi copii foarte bine! Fetele mele au fost la școli private.

Citește și: Dana Roba nu-și amintește nimic din ziua în care soțul său a lăsat-o inconștientă. Care este starea sa după ce s-a trezit din comă: „Are mâinile rupte, este toată vânătă pe mâni”

Și când am considerat că nu mă mai iubește, în ianuarie, când am împlinit 7 ani de căsătorie nu mi-a cumpărat o floare! Și atunci mi-am dat seama că omul nu mă mai iubește și că nu mai vrea să continue cu mine. Și am zis ok, atunci am să bag divorțul. Și am băgat divorțul, pe cale amiabilă. Noi peste două zile înainte să mă bată aveam de semnat pe cale amiabilă la notar”, a mai povestit Dana Roba.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si