Potrivit informațiilor furnizate de Garda Financiară din Bologna, cuplul de români nu respecta obligațiile contabile, contributive și declarative aferente profesiilor lor. Femeia oferea servicii de esteticiană la domiciliu, iar soțul acesteia lucra ca fotograf la nunți sau alte evenimente, notează jurnaliștii de la  Bologna Today.

Mai exact, anchetatorii italieni au constatat că femeia desfășura activități de estetică în propriul domiciliu, totul fără a deține autorizațiile necesare legale, practicând astfel intervenții costisitoare de „trucco semipermanente” (machiaj semipermanent).

Citește și: O femeie a fost găsită moartă pe canapea după ce un hoț a intrat în casa ei. Descoperirea macabră făcută de vecinii victimei

În încercarea de a masca activitatea desfășurată ilegal, românca le elibera clienților, în schimbul sumelor încasate, chitanțe și bonuri de livrare, toate aparținând unei asociații culturale fictive. Prin acest mod de operare, a reușit să ascundă de fisc venituri de peste 100.000 de euro.

Femeia nu era calificată pentru a desfășura activitatea de esteticiană

Cu privire la activitatea nedeclarată a soțului, au fost găsite în locuință numeroase fișiere și alte materiale care dovedeau serviciile de fotografie realizate la diferite ceremonii, în special la nunți.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

De asemenea, românca a încasat indemnizația de șomaj (NASPI), pentru o valoare totală de peste 14.000 de euro.

Citește și: Caz dramatic în Italia! O tânără româncă a fost vândută pe 10.000 de euro și obligată să se prostitueze

Acești bani au fost încasați în perioada în care femeia practica activitatea profitabilă de estetician „la negru”. A fost trimisă o notificare către INPS (Institutul Național de Securitate Socială din Italia) pentru recuperarea sumei de bani.

Mai mult, esteticiana a primit o amendă pentru nerespectarea obligației de a stabili un formular de identificare a deșeurilor, așa cum este prevăzut de Codul de Mediu.

Citește și: Fotbaliști italieni, furați la Cluj. Ghetele jucătorilor au dispărut dintr-un vestiar de la Cluj Arena, la Campionatul European U21


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si