În urmă cu o lună, Dana Roba a fost bătută crunt de fostul soț. Bărbatul a lovit-o de opt ori cu ciocanul în cap. 

Vedeta a ajuns de urgență la spital, în stare deosebit de gravă. După mai multe intervenții și după externarea care a avut loc de curând, make-up artista ar putea să se întoarcă din nou pe patul de spital. 

În prezent, vedeta se află acasă, alături de cele două fetițe ale sale.

Citește și: Drama prin care trec fetițele Danei Roba. Micuțele au văzut absolut tot ce a pățit mama lor! „Frica se va extinde”

Dana Roba ar putea ajunge din nou în spital

Dana Roba a postat un mesaj pe rețelele de socializare, spunându-le fanilor săi că de trei zile se confruntă cu dureri mari la piciorul drept.

Vedeta a mai spus că va ajunge din nou în spital pentru o consultație.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Ce este important pentru mine este că voi sunteți aici și îmi scrieți în fiecare zi. Trebuie să specific faptul că, azi de dimineață, am vrut să ies din casă și am vrut să mă duc la manichiură pedichiură ca să mai ies din starea asta de neputință, să zic așa. Nu îmi este tot una să mă uit în oglindă și să mă văd fără păr, să mă văd cu aceste crăpături în frunte, îmi este foarte greu.

Dar Dumnezeu îmi dă putere să trec peste și cu siguranță El mă va vindeca total. Dacă El nu mi-a îngăduit să mor sau să stau într-un scaun cu rotile și pot să merg pe picioare, pentru mine este foarte mult. Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi pentru viața mea. 

(...) Piciorul meu drept este într-o stare destul de gravă, pentru că mă doare de trei zile foarte tare.  Mâine mă voi duce de urgență la doctor să vedem dacă va trebui pus în ghips, eu nu vreau, dar voi asculta de medic. Mă doare sufletul că mâine nu mă pot duce la lucru și că sunt într-o stare atât de gravă”, a explicat Dana Roba pe rețelele de socializare.

Citește și: FOTO- Fetițele Danei Roba au fost de față atunci când a avut loc măcelul! Fiicele sale i-au povestit tot ce s-a întâmplat: „Vor avea nevoie ani buni de consiliere psihologică”

Fostul soț al Danei Roba: „A început să mă scuipe și să mă lovească”

Daniel Balaciu, fostul soț al Danei Roba, a ajuns în fața autorităților. Bărbatul a vorbit și el despre noaptea de coșmar, aceea în care make-up artista a ajuns în stare extrem de gravă la spital.

El a spus că reacția sa extrem de violentă a fost ca să se apere de Dana Roba, de la care, spune acesta, ar fi pornit scandalul.

Bărbatul a menționat că și-a dat seama de cât de gravă e situația fostei sale soții abia atunci când a văzut-o pe vedetă într-o baltă de sânge. Atunci a decis să apeleze la 112.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

„A început să mă scuipe și să mă lovească cu o jucărie de lemn în zona capului și a mâinilor, iar eu am încercat să mă apăr.   Când am văzut că nu se mai oprește, eu am luat un obiect ca să mă apăr și am început să o lovesc înapoi.   Nu mai țin minte ce s-a întâmplat după, deoarece a fost în legitimă apărare, soția fiind foarte violentă. Trebuie să menționez faptul că am început să conștientizez ce se întâmplă în momentul în care am văzut-o pe Dana în pat plină de sânge. În momentul acela am sunat la 112 și am chemat ambulanța.

Citește și: Dana Roba s-a întors în apartamentul din Timișoara, acolo unde a fost foarte aproape de a-și pierde viața. Ea va fi supravegheată în permanență în perioada următoare

Nu îmi aduc aminte cu ce obiect am lovit-o pe soția mea. În acel moment, eu eram convins că Dana mă poate omorî. Nu am intenționat niciodată să o lovesc și nu îmi aduc aminte ce s-a întâmplat atunci. Tot ce știu este că mi-a fost frică pentru viața mea”, a declarat Daniel Balaciu, soțul Danei Roba. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si