Data de 31 iulie este o zi-cheie pentru viitorul lui Kylian Mbappé. Potrivit Marca,  este termenul limită pe care președintele lui PSG, Nasser Al-Khelaïfi, i l-a dat lui Mbappe să ia o decizie finală.

Citește și: Messi, asaltat de fani într-un supermarket din Florida. Sesiunea de cumpărături s-a transpormat într-o ședință foto cu fanii

În acea zi, clauza de reînnoire unilaterală expiră până în 2025, clauză pe care jucătorul însuși a spus că nu o va activa.

Așa că atacantul trebuie să primească 40 din cele 80 de milioane cât reprezintă bonusul său de fidelitate. 

PSG pune tot mai multă presiune pe Kylian Mbappe să ia o decizie

După cum a raportat The Athletic, clubul parizian ar lucra deja la un mecanism de presiune pentru ca Mbappé să ia o decizie.

Dacă fotbalistul nu își reînnoiește contractul și nu pleacă, campioana Franței nu ar exclude posibilitatea de a-l ține pe bancă pe atacantul-vedetă sezonul viitor și de a nu-l introduce în teren.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Președintele echipei franceze PSG, Nasser Al-Khelaifi, a susținut un discurs dur, marți seara, în fața jucătorilor săi, făcând referire indirect și la situația lui Mbappe.

Al-Khelaifi a declarat în vestiarul echipei că nimeni nu este mai important decât clubul în sine, astfel că cine nu-și dorește să fie acolo, e liber să plece.

Kylian Mbappe, dorit la Real Madrid

Președintele clubului francez l-a amenințat indirect pe Mbappe că antrenorul   "are libertatea de a face ce vrea, el decide totul". 

"Nimeni nu este mai presus de club, nici eu, și cine nu vrea să joace pentru echipă sau nu o respectă nu ar trebui să fie aici...Putem juca un fotbal grozav, iar fotbaliștii trebuie să corespundă suporterilor și clubului, care le oferă susținere", a explicat Nasser Al-Khelaifi

.Mbapee a fost recent în Camerun și a postat o imagine pe Instagram care a strâns nu mai puțin de 3,5 milioane de aprecieri:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylian Mbappé (@k.mbappe)

Conform presei spaniole, Real Madrid îi pregătește transferul lui Kylian Mbappe lăsând vacant numărul de pe tricoul purtat de Karim Benzema, #9.

Suma pe care Florentino Perez, patronul lui Real Madrid, e gata să o ofere pe Kylian Mbappe ar fi de peste 200 de milioane de euro.

Mbappe și Messi, colegi doar două sezoane la PSG

Mbappe și Messi, colegi doar două sezoane la PSG


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si