Xenia are numai 4 ani, dar este deja experimentată în domeniul ședințelor foto. Părinții ei au o tradiție și realizează în fiecare an astfel de instantanee.

Citește și: Prima imagine cu soldatul ucrainean care a sărit direct pe o mină. A rămas fără un picior, dar vrea să se întoarcă pe front

Olivia, mama Xeniei:   „Încercăm să facem în fiecare an, să avem niște amintiri frumoase împreună cu fetița noastră Xenia.”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Pentru cei care își doresc poze spectaculoase, lanurile de floarea soarelui din apropierea orașelor sunt alegerea perfectă. Culorile din câmpuri sunt intense și scot în evidență trăsăturile celor care se lasă pozați.

Cele mai reușite poze se fac în prima parte a zilei

Pentru ca instantaneele să iasă perfect, artistul fotograf este cel care stabilește cel mai potrivit moment al zilei în care se obțin cele mai frumoase poze.

Medana Ilieși, fotograf: „Ședințele foto se fac în prima parte a zilei sau în a doua parte a zilei din cauza căldurii mari, numai bine ne ajută și soarele.” 

Prețul unei ședințe foto în natură pornește de la câteva zeci de lei și ajunge până la câteva sute, în funcție de numărul de poze și de timpul petrecut la ședință.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si