Acest urs uman de la zoo din orașul Hangzhou a provocat dezbateri uriașe în China și nu numai. Este un animal cu un ciudat comportament uman sau un simplu om în blană de urs?

Ursul chinezesc, controverse în rândul turiștilor. Om deghizat sau animal?

Internetul a luat foc cu opinii pro și contra. Neîncrezătorii susțin că poziția bipedă omenească și pliurile pe care le face pielea la spate sunt dovezi clare ale unei costumații, iar când au văzut că își flutură laba ca să își salute vizitatorii au fost convinși.

Dar, oficialii de la grădina zoologică susțin că în realitate este chiar un urs. De fapt, o ursoaică pe nume Angela. Comportamentul ei este cât se poate de normal. Angela este un urs malaezian numit și Ursul Soarelui, după petele aurii de pe piept. Exemplarele din această specie sunt mai mici decât grizzly și trăiesc pe continentul asiatic.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citește și: Ursoaica care a omorât un om în Italia, refuzată de autoritățile din România. Andrea a fost sfâșiat de animalul sălbatic. „Avem deja prea mulți urși”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si