Primul apel la 112 a fost la ora 20 și 50 de minute. Atunci, o tânără în vârstă de 27 de ani anunța că în timp ce se afla în liftul blocului în care locuiește, un bărbat ar fi agresat-o sexual.

După nici 10 minute, telefonul dispeceratului de poliție a sunat din nou.

Agresorul sexual din lift, prins și reținut de polițiști

O altă femeie, în vârstă de 38 de ani sesiza autoritățile cum că bărbatul o atacase în același mod, în liftul unui bloc situat pe o stradă din apropiere.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere vorbesc de la sine.

Citește și: Crimă oribilă la Alțâna: Un cioban a fost ucis după ce a primit o bâtă în cap și a fost înjunghiat cu cu un briceag în gât

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Au așteptat liftul împreună, iar odată ajuns, bărbatul a urmat-o pe biata femeie. După ce ușile s-au închis, au urmat clipe de groază. Individul a început atacul, moment în care femeia s-a speriat și a început să țipe. Atacatorul i-a pus mâna la gură și a urmat o adevărată luptă. Ușile ascensorului s-au deschis, iar femeia l-a împins afară pe bărbatul care a reușit să fugă.

După aproximativ 2 ore și jumătate, individul și-a căutat o altă victimă. A găsit-o tot în Sectorul 6. În jurul orei 23 și 30 de minute, polițiștii erau alertați din nou. De acestă dată, o femeie de 33 de ani era ținta.

La un moment dat, femeia a reușit să iasă din lift, a alertat autoritățile, iar agresorul a fost prins la scurt timp după ultimul atac.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat autorităților cu propunere de arestare preventivă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si