Claudia Costandiș, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Bărbatul a fost extrădat din Iordania, acolo unde fugise de mai bine de 15 ani

„În această dimineață, în jurul orei 09:00, Romeo Ursu, poreclit și Genică Boenică, a fost escortată de mascații Poliției Române pe aeroportul Ptopeni și mai apoi dus într-un penitenciar de maximă siguranță.

El a fost extrădat din Iordania, acolo unde fugise de mai bine de 15 ani și se ascundea de autoritățile române.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Nu de puține ori, Genică Boenică a postat, atât poze, cât și filmulețe, fie de la piscină, fie din deșert călare pe cămilă în care ironiza Poliția Română și spunea că autoritățile din țara noastră nu au ce să facă și că este singurul infractor român care a reușit să fugă în Iordania și să scape de condamnări.

În total, Romeo Ursu are la activ 2 condamnări care însumează 10 ani de închisoare.

Totuși, în anul 2021, Romeo Ursu anunța că și-a luat cetățenie în Iordania și că una dintre condamnări ar fi fost prescrisă. Se lăuda el că nu mai au ce să-i facă autoritățile, întrucât este un rezident al statului iordanian. Iată că acum, după ce România a semnat un acord de extrădare cu Iordania, Romeo Ursu a ajuns în țara noastră, unde își va ispăși cei 10 ani de închisoare cu executare.”
, transmite Claudia Costandiș, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si