Un videoclip acum viral postat joi pe rețeaua de socializare Reddit o arată pe femeia cu pricină așteptând la coadă la terminalul Spirit Airlines de pe Aeroportul Internațional Fort Lauderdale-Hollywood, Florida. Tânăra era îmbrăcată cu o rochie portocalie pe gât, care părea să fi fost foarte ridicată, partea de jos fiindu-i expusă în totalitate.

Femeia avea o mână pusă pe valiză și privirea ațintită drept înainte.

O femeie a ajuns în centrul atenției după ce a venit aproape goală în aeroport. Cu ce era îmbrăcată pasagera? „Nu este corect”

Citește și: Incident dramatic la vânătoare. Un tată și fiica sa au fost loviți de fulger. Adolescenta de 16 ani a murit la spital

„Numai în aeroportul, Spirit Airlines. Mamă, se întâmplă asta în 2023?”, se aude pe filmare vocea pasagerei care o înregistra pe femeie.

Mai apoi, femeia care a înregistrat întregul episod a glumit, spunând: „Doamne, dă-mi putere. Ce este asta?”.

Femeia părea goală de la brâu în jos

Indignată de ceea ce vedea în fața ochilor, pasagera nu s-a oprit aici: și-a îndreptat atenția către compania aeriană, cerându-le angajaților să facă ceva în privința femeii.

„Mă întreb dacă Spirit va lăsa să se întâmple asta astăzi. Spirite, vei lăsa să se întâmple asta? Nu este corect”, a

mai spus pasagera nemulțumită de vestimentația femeii din aeroport.

Citește și: Sfârșit tragic pentru un copil de doar 2 anișori. A fost sfâșiat de pibull-ul familiei. Băiețelul ieșise din curte ca să-și recupereze mingea

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Femeia continuă să-o filmeze pe tânăra cu rochie portocalie în timp ce înainta la coadă și în afara vederii directe a celor din jur, mai ales că bărbatul din spatele ei îi privea insistent telefonul.

Videoclipul a fost postat pe rețelele de socializare cu descrierea: „Când împachetați lumină suplimentară”.

Nu este clar când a avut loc incidentul.

Incidentul a creat o serie de comentarii pe rețelele de socializare

În mediul online, mulți dintre internauți au speculat faptul că femeia ar fi putut să nu observe că rochia sa este ridicată.

O femeie a ajuns în centrul atenției după ce a venit aproape goală în aeroport. Cu ce era îmbrăcată pasagera? „Nu este corect”

„Este una dintre acele situații în care ești în drum spre aeroport și ai sentimentul că ai uitat să faci ceva înainte de a pleca”, a glumit un utilizator.

„Am încuiat ușa? Am stins toate luminile? PANTALONI, mi-am uitat pantalonii.”

„Râzi cât vrei, dar pun pariu că nu va fi supusă unei bătăi TSA”

„O persoană care crede că este în regulă să facă asta într-un avion public este instabilă mental”  

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

„Și oamenii instabili mental nu ar trebui să aibă voie să urce în avion”,  sunt doar câteva dintre comentariile răutăcioase ale internauților.

O femeie a ajuns în centrul atenției după ce a venit aproape goală în aeroport. Cu ce era îmbrăcată pasagera? „Nu este corect”

Cu toate acestea, alți utilizatori ai platformei de socializare au contestat ideea că femeia ar fi fost goală, sugerând că purta jambiere apropiate de culoare pielii.

„Trebuie să fie jambiere de culoarea pielii”, a scris o persoană pe Reddit, remarcând: „Este puțin mai închis la jumătatea coapselor.

„Nu există nici un univers în care oamenii să fie atât de relaxați în preajma unei femei pe jumătate goale”, a mai adăugat utilizatorul.

Citește și: VIDEO. Drama prin care a trecut această tânără după ce a spart un banal coș. A suferit o infecție oribilă. „A fost mai rău decât nașterea”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si