Când vine vorba de dragoste mulți se gândesc să-și găsească un partener pentru toată viața, însă de cele mai multe ori nu se întâmplă așa și rămân la stadiul de iubiri intense, dar trecătoare. Psihologul Cristian Andrei ne spune care sunt diferențele dintre iubiile de sezon și cele de o viață.

Iubire de sezon sau de o viață?

Cristian Andrei, psiholog: „Fiecare om de pe acest pământ este rezultatul mai multor oameni, nu este rezultatul lui însuși.

Ca atare tu nu poți să știi ce se va întâmpla cu acest om, ce tendințe va avea pentru că este foarte influențabil și degeaba îl pui să jure, să promită. Degeaba îl evaluezi, poți să-i faci toate testele psihologice din lume, tu nu poți să știi ceva zice el peste un an de zile pentru că în viața lui sunt o sumedenie de alți oameni, uneori sunt mii de oameni care-l influențează, mai ales în ziua de astăzi când informația circulă atât de rapid și este atât de impresionantă, atunci omul pe care îl iubești este perfect posibil să se întoarcă cu 180 de grade în câteva luni. De aceea, secretul este ca tu să poți acționa în direcția cât mai multor oameni din jurul lui, adică să-i cunoști prietenii. Asta înseamnă să ai relație de 1 la 1 cu cei din familia lui, asta înseamnă să-i cunoști puțin domeniul de activitate, să-i cunoști planul de viață și să faci parte din toate aceste componente ale vieții lui și atunci devine mult mai probabil ca tu să simți unde poți acționa ca să fiți în continuare împreună.
Nu poți să fii sigur că un om rămâne neschimbat în ziua de astăzi.” 

Ilinca Obădescu-Gruia, prezentator Știrile Kanal D: „Care e diferența între iubirea de sezon și cea de viață?”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Cristian Andrei, psiholog: „De multe ori iubirea de sezon este cea pe care tu însuți o cauți, adică depinde pe unde te duci. Eu dacă aud că tu te duci la mare să-ți găsești iubirea sau că tu te duci în cluburi sunt un pic sceptic cu privire la durabilitate acestui demers.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si