Larisa Rațiu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:
1 din 7 români sunt depedenți de mâncarea de la fast-food
„Începem Ziua Internațională a Fast-Food-ului cu burgeri. Avem aici mai multe sortimente, dar despre fiecare o să vorbim cu Liviu Ștefan. Ce ne-ai pregătit aici?”
Liviu Ștefan: „V-am pregătit câteva bunătăți din meniul nostru american.
Avem câțiva burgeri specifici locației noastre, adică cum e cel de whisky. Whisky burger care este un pic mai special față de celelalte, melted-ul care este cel mai popular pe TikTok, pulpork este un preparat foarte sofisticat și foarte gustos, în același timp este o combinație dintre ușor cald și ușor rece. În partea cealaltă avem câteva preparate de la warmup, adică startere: mozzarela, sticksuri, câteva aripioare.”
Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „Câți burgeri preparați în restaurant zilnic? Românii sunt fani ai preparatelor fast-food?”
Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Citeste si: Povestea contelui mutat în România după ce s-a îndrăgostit de Transilvania. Tibor Kalnoky a creat un loc „ieșit din basm” la Micloșoara- antena3.ro
Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro
Liviu Ștefan: „Da, în medie avem undeva la 70-100 de burgeri pe zi.”
Larisa Rațiu, reporter Kanal D: „În afară de burgeri, ce altceva se mai comandă?”
Liviu Ștefan: „Pe lângă burgerii noștri, care sunt foarte des comandați, mai sunt și câteva preparate speciale: mușchiuleț de vită și coaste.”