Autoritățile din județul Argeș continuă cercetările după ce un antebraț al unui bărbat de 53 de ani din București a fost găsit în Dragoslavele, cu urme de mușcături de animale.

cautari baraj

Căutări la barajul din Dragoslavele pentru descoperirea trupului bărbatului

[Sursa foto: News.ro/ Poliția Română]

Căutări în Argeș pentru descoperirea cadavrului bărbatului căruia i s-a găsit antebrațul în Dragoslavele

Potrivit polițiștilor, bărbatul ar avea 53 de ani și ar fi din București. Antebrațul acestuia a fost descoperit cu urme de mușcături de animale într-o zonă nelocuită din Dragoslavele.

Trupul victimei este căutat și în barajul Dragoslavele.

Citește și: VIDEO- Fragmente dintr-un cadavru uman, descoperite în nordul județului Argeș de un localnic. Polițiștii au demarat cercetările

ISU Argeș a menționat că la căutări participă și un echipaj de pompieri.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Trupul bărbatului de 53 de ani este căutat și în barajul Dragoslavele, cu o barcă de salvare a pompierilor de la Detașamentul Câmpulung.

Antebrațul victimei, găsit cu urme de mușcături de animale, în Dragoslavele

Fragmente din antebrațul unei persoane au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, de un bărbat din localitate. Mâna victimei prezenta mușcături de animale, iar polițiștii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 53 de ani din București. Acesta era cunoscut ca având antecedente penale.

„În urma prelevării amprentelor de la fragmentul de membru superior drept, găsit în noaptea de 08 spre 09 decembrie, în comuna Dragoslavele, şi a implementării acestora în baza de date, poliţiştii au reuşit identificarea persoanei căreia îi aparţine, respectiv un bărbat de 53 de ani, care figurează cu domiciliul în municipiul

Bucureşti. De asemenea, s-a stabilit faptul că bărbatul figurează cu antecedente penale”, a transmis, sâmbătă, IPJ Argeş.

La căutări au participat și unități canine Salvamont din partea Poliției Argeș.

„Solicitare de unități canine Salvamont din partea Poliției Argeș. În cursul dimineții a fost găsit un fragment de cadavru uman, suntem în căutarea celorlalte resturi. Acționează și câini aduși de la Centrul Chinologic al MAI din Sibiu”, au precizat salvamontiștii.

unitati canine

La acțiune participă și unități canine

[Sursa foto: Pexels]

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Adevărul dureros al morții artistului Liam Payne. Ce au descoperit autoritățile- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Sursele mai spun că antebrațul ar fi fost descoperit pe un drum de la Dragoslavele. De asemenea, din primele cercetări reiese faptul că fragmentul uman ar fi stat în apă mai mult timp.

Citește și: Bărbat găsit mort într-o mașină părăsită, în Timișoara. O femeie a alertat autoritățile

Astfel, cercetările în acest caz continuă pentru identificarea restului cadavrului. Autoritățile au extins verificările și în localitățile în care victima a avut domiciliul anterior.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si