YAELE Invest Construct, un dezvoltator imobiliar cu 10 proiecte de succes în Valea Prahovei îți prezintă o oportunitate unică de a locui în mijlocul unui peisaj încântător: case de lux și apartamente de vânzare în Bușteni, Valea Prahovei.

Acestea nu doar că îți oferă un adăpost confortabil și elegant, dar te apropie de frumusețea sălbatică a munților, de aerul curat și de numeroase posibilități de petrecere a timpului liber.

O privire asupra proiectelor imobiliare marca YAELE Invest Construct

Acest dezvoltator de succes se remarcă prin abordarea unei nișe imobiliare cu potențial ridicat- imobile cu arhitectură tradițional-montană, ce sunt construite folosind materiale de calitate, durabile și care sunt echipate cu numeroase dotări elegante și funcționale, ce asigură confortul și bunăstarea rezidenților.

Cel mai recent proiect oferit de către dezvoltatorul imobiliar este caracterizat de proprietăți cu un design distinctiv- case de lux de tip A-frame. 

Acestea impresionează prin forma lor unică și atrăgătoare, cu un design ce amintește de litera „A”, datorită acoperișului puternic înclinat în două ape. Aceste locuințe sunt o expresie autentică a eleganței moderne într-o zonă montană.

Case de lux în Bușteni, un adevărat refugiu de confort în mijlocul naturii

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Forma caracteristică a caselor de vânzare tip A-frame îmbină armonios modernul cu rusticul și se integrează perfect în peisajul montan al Bucegilor, mulțumită cadrelor și elementelor din lemn utilizate. Aceste case nu se limitează doar la estetica lor aparte, ci redefinesc conceptul de spațiu și confort.

Fiecare locuință din cele 100 ce urmează să fie ridicate are o suprafață generoasă de 105 metri pătrați construiți și un teren de 200 de metri pătrați.

Prin ferestrele generoase și designul deschis al interiorului, aceste locuințe aduc lumina naturală abundentă în fiecare colț al casei, creând un ambient cald și primitor. Spațiile interioare generoase sunt inteligent compartimentate- un living spațios, chicinetă, două dormitoare și două băi.

În plus, facilitățile premium, precum materialele ceramice de calitate superioară, parchetul laminat, băile utilate sau centrala termică proprie completează perfect experiența de trai, transformând aceste case de lux din Bușteni în adevărate sanctuare de rafinament și confort în mijlocul naturii sălbatice.

Descoperă avantajele caselor și apartamentelor de vânzare exclusiviste din Bușteni

Casele și apartamentele proiectate și construite de YAELE Invest Construct se conformează unor standarde înalte de calitate și siguranță. Fiecare locuință este proiectată astfel încât să ofere confort termic și acustic, iar finisajele sunt alese cu atenție pentru a satisface cele mai exigente gusturi.

Pe lângă aspectele funcționale și estetice, poate cel mai puternic atu al acestor proiecte imobiliare este locația privilegiată- cu Munții Bucegi ca fundal natural impresionant. Indiferent dacă ești pasionat de sporturi de iarnă sau de drumeții montane, apartamentele și casele de lux din Bușteni oferite de către dezvoltator sunt aproape de principalele atracții ale zonei: pârtii de schi, trasee montane, clădiri istorice și multe altele.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Alege o casă de lux la munte și bucură-te de o investiție într-un viitor sigur și confortabil!

Achiziționând o proprietate în aceste complexele rezidențiale construite sau o casă cochetă pentru tine și familia ta, nu doar că îți transformi viața într-o aventură montană, dar realizezi o investiție într-un viitor sigur. Beneficiezi de un plan avantajos de achiziție și investiție pentru casele oferite spre vânzare.

În primul rând, poți achiziționa o casă de lux pe Valea Prahovei și deveni proprietar instantaneu sau poți cumpăra o proprietate pentru a fi închiriată de cei atrași de farmecul și activitățile montane. În acest caz, dezvoltatorul te ajută să găsești chiriașii, gestionează relația cu aceștia și îți oferă anual 10.000 de Euro proveniți din chirie.

Astfel, dacă visezi la o viață într-un peisaj montan de poveste, departe de agitația urbană, fără a renunța la confortul modern, casele și apartamentele de vânzare din Bușteni sunt răspunsul la aspirațiile tale. 

Alege să-ți petreci timpul în locuințe cochete și confortabile, care îți vor îndeplini toate dorințele într-un cadru natural spectaculos. Intră pe yaele-construct.ro și vezi ofertele disponibile!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si