Ștefan a făcut o surpriză astăzi în casa fetelor! Concurentul nu și-a îndreptat atenția către Larisa, așa cum era de așteptat, ci a preferat să se retragă pe canapea cu Aleyna! Dacă în trecut și-a exprimat direct interesul pentru Larisa, de această i-a spus Aleynei că vrea să o cunoască, tocmai pentru că este convins că ar putea fi și compatibili.

Discuția celor doi le-a atras atenția și fetelor, însă mai ales Larisei care a venit imediat lângă ei să afle ce se întâmplă.

Din partea Aleynei, Ștefan nu a primit încă un răspuns clar, frumoasa brunetă dorindu-și să-l cunoască și pe Robi.

Ștefan, declarații spumoase în fața Aleynei

Ștefan a ajuns rapid în casa fetelor și și-a exprimat dorința de a o cunoaște pe Aleyna. Deși inițial și-a arătat interesul în fața Larisei, de această dată a luat pe toată lumea prin surprindere cu alegerea lui.

Citește și: Larisa, atac fără precedent la adresa lui Bogdan: „Ești un actor bun”! Schimbul dur de replici i-a luat prin surprindere pe concurenții de la „Casa iubirii”

Aleyna: Vrei să mă cunoști?

Ștefan: Da, îmi pari foarte interesantă!

Aleyna: Și de unde interesul acesta, de când?

Ștefan: De când am vorbit atunci!

Aleyna: Dar înainte nu era deloc!

Aleyna și Ștefan

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ștefan: Ba te-am observat să știi! Așteptam să văd dacă zici tu ceva!

Aleyna: Păi eu am zis de la început, ai fost în topul meu!

Aleyna: Cum să zic ceva dacă tu vedeai doar Larisa?!

Ștefan: Eu, nu știu, mă axez foarte mult pe o persoană! Nu e vorba că nu m-a băgat deloc în seama sau că fac în contra sau ceva.

Aleyna: Mie așa mi se pare, că faci în contră!

Cum a răspuns Aleyna în fața replicilor lui Ștefan

Aleyna a mărturisit că și-ar dori să-l cunoască și pe Robi, însă recunoaște că nu vrea nici scandal și nici situații stânjenitoare cu Julia. Frumoasa brunetă a ținut însă să-i transmită lui Ștefan că se află în topul ei și i-ar face mare plăcere să mai vorbească.

Citește și: Noii concurenți de la “Casa iubirii”, la primele interacțiuni sub lumina reflectoarelor! Află cine sunt cele 7 fete și cei 7 băieți care își caută dragostea în noul sezon “Casa iubirii”, la Kanal D

Aleyna: Îți dai seama că vreau să vă cunosc pe amândoi, dar el a fost primul și aș vrea să-i dau șansa asta. Cine știe, poate nu suntem compatibili, poate nu ne potrivim, rămâne de văzut.

Poate sunt mai compatibilă cu tine!

Ștefan: Posibil, ar trebui să vorbești mai mult.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Aleyna

[Sursa foto: Captură YouTube]

Aleyna: Dacă o să vreau să fie, o să vreau să fie doar Robi – Aleyna. Nu să fie Robi – Aleyna – Julia. Este un conflict care nu are sens pentru mine.

Ștefan: Trebuie să te cunosc și pe tine. Așa vreau eu. Unoeri mi se pare că suntem pe același stil. 

Aleyna: Asta am observat și eu la început!

Între timp, în casa băieților, Julia și Robi au discutat, din nou, despre conexiunea dintre ei și modul în care se simt când sunt împreună. Cei doi sunt de părere că este un mister tot ceea ce se întâmplă între ei. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si