Prințul Harry, care locuiește acum în America, a fost surprins în spatele unei mașini care făcea parte dintr-un convoi care a ajuns la reședința regală de lângă Palatul Buckingham.

Ducele de Sussex a ajuns în Marea Britanie cu un zbor al companiei British Airways care a durat 11 ore. S-a îmbarcat la câteva ore după ce tatăl său a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer și a aterizat în această după-amiază pe aeroportul Heathrow din Londra. 

Primele imagini cu Prințul Harry la Londra!

Soția acestuia, Meghan, și copiii, Archie şi Lilibet, sunt acasă în Montecito, California. Venirea sa în Londra este văzută ca un semn bun în ceea ce privește îmbunătățirea relației cu fratele său și cu tatăl său.

Regele Charles se află la Clarence House unde se odihneşte. Moharul a început tratamentul pentru cancer în ambulatoriu și astăzi prinţesa Beatrice, nepoata sa, şi soţul ei, Edoardo Mapelli Mozzi, au fost văzuţi când plecau de la vizită. Încă nu se cunoaște dacă Harry va sta în centrul Londrei pentru a fi aproape de Regele Charles sau va sta la Windsor, cel mai probabil la Frogmore Cottage, scrie  news.ro.

Regele Charles al III-lea a început luni tratamentul pentru cancer.

Citește și: VIDEO- Vestea că regele Charles al III-lea are cancer a stârnit milioane de reacții. Toată lumea este în stare de șoc

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Pentru că avem de-a face cu un om care este cunoscut ca fiind dependent de muncă, regele va dori să continue să facă cât mai multe lucruri posibile”, a spus corespondentul SkyNews.  

"De asemenea, regele încearcă să rămână ”cât mai optimist posibil", a declarat corespondentul citând surse din Palat.

Casa Regală din Marea Britanie nu a anunțat până în acest moment cu ce tip de cancer se confruntă Regele Charles al III-lea. Potrivit comunicatului transmis, Regele a început deja „tratamentele regulate” de luni.

Citește și: VIDEO. Klaus Iohannis, mesaj pentru Regele Charles al III-lea "în aceste momente dificile"

Palatul Buckingham a anunțat că regele „este pozitiv pe deplin cu privire la tratamentul său și abia așteaptă să revină la îndatoririle sale publice pe deplin”.

În următoarea perioadă Regele își va suspenda toate angajamentele pe care le are și se așteaptă ca membrii de rang înalt din Casa Regală să preia o parte din sarcinile sale.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Charles al III-lea rămâne în continuare constituțional, șef de stat și suveran al regatului. Regele Marii Britanii are 75 de ani.

Citește și: Un bărbat a murit după ce a mâncat un pește balon, de 1.000 de ori mai letal decât cianura

Premierul Rishi Sunak i-a transmis Regelui Charles al III-lea prin intermediul unui mesaj pe X „însănătoșire grabnică și completă”. „N-am niciun dubiu că Majestatea Sa va fi din nou sănătos repede și știu că toată țara îi urează să fie bine”, a scris pe rețeaua de socializare premierul britanic.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si