Rude, prieteni, dar și o mulțime de studenți, colegi cu Andreea Morega s-au adunat luni dimineață la Institutul de Medicină Legală Timișoara, unde părinții fetei au venit să o ia acasă pentru a o înmormânta creștinește.

Tinerii au aprins candele și s-au rugat pentru sufletul Andreei, studenta de la Medicină care a sfârșit la numai 21 de ani într-un apartament din Timișoara, unde iubitul ei a ucis-o cu 30 de lovituri de cuțit după o criză de gelozie.

Citește și: Ipoteza criminaliștilor, în cazul tinerei studente ucise în Timișoara: „O socotea ca pe propria lui marfă”. Ce ascundea, de fapt, Mirel?

Colegii celor doi sunt în stare de șoc și nu își explică tragedia, cum i s-au putut întunecă mințile lui Mirel Dragomir pe care nu îl credeau în stare de o asemenea faptă.

Tată Andreei, la capătul puterilor: "Nu mai avem niciun ţel în viaţă, nu mai avem pentru ce lupta"

Tatăl Andreei a vorbit în fața tinerilor care au venit să îi aducă un omagiu colegei lor. Bărbatul a ținut un discurs emoționant și dureros:

" Vă rog să o scuzaţi pe Andreea dacă v-a greşit cu ceva! Şi să o aveţi în amintirea voastră! Noi oricum suntem... Era primul nostru copil, nu mai avem niciun ţel în viaţă, nu mai avem pentru ce lupta!”, a spus tatăl Andreei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Tatăl fetei a povestit că Andreea ar fi urmat să meargă acasă și să își revadă părinții, iar cu doar o oră înainte de a fi ucisă aceasta i-a dat un mesaj tatălui său în care i-a spus că urmează să își facă bagajul și să se urce în autobuz.

Andreea Morega, tânăra studentă ucisă la Timișoara

Andreea Morega, tânăra studentă ucisă la Timișoara

[Sursa foto: Facebook]

"Eram sigur că ceva nu e în regulă. Mă anunţa de fiecare dată orice, ce paşi făcea"

Tatăl fetei a simțit că este ceva în neregulă din momentul în care fata nu a mai răspuns la telefon, nici la mesaje.

„La 11 am vorbit cu ea. Mi-a trimis mesaj că a terminat orele, îşi face bagajul şi vine acasă şi îmi trimite mesaj când se urcă în autobuz să vină. La 12 era autobuzul să plece. Nu mi-a trimis mesaj. Am mai întrebat-o pe unde e, ce face. Nu mi-a răspuns. Am sunat-o. N-a răspuns. Eram sigur că ceva nu e în regulă. Mă anunţa de fiecare dată orice, ce paşi făcea. Am luat maşina şi am plecat spre Timişoara”, a declarat tatăl ei, potrivit Antena3.

„Am oprit la Herculane şi acolo la postul de poliţie am vorbit. Stând acolo au mai sunat pe aici şi au aflat că e ceva şi asta a fost...”

, a mai explicat el.

De ce a fost ucisă Andreea Morega

Andreea era foarte apropiată de părinții ei, însă aceștia nu îl cunoșteau pe Mirel Dragomir sau cel puțin nu ca fiind iubitul ei. Scenariul luat în calcul de apropiații Andreei este cel în care tânăra l-ar fi refuzat pe Mirel, care ar fi făcut o obsesie pentru ea și își dorea mai mult decât o simplă prietenie cu aceasta.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

În urma repetatelor refuzuri, tânărul s-ar fi simțit rănit și ar fi ajuns într-un stadiu exagerat de gelozie și furie, aspecte care au condus către moartea violentă a tinerei studente.

Criminalul Andreei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor. Deși a încercat să fie cercetat în arest la domiciliu, cererea lui a fost respinsă.

Tânărul suspectat de comiterea crimei teribile

Tânărul suspectat de comiterea crimei teribile

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si