„Isprava unui american face înconjurul internetului. Bărbatul de 39 de ani și-a înscenat moartea ca să nu mai fie nevoit să plătească pensie alimentară copilului.

Omul a falsificat mai multe documente, după ce a furat informații de la un medic. Apoi, tot prin fraudă a reușit să scoată un certificat de deces și astfel n-a mai fost nevoit să plătească alocației copilului pe care-l are cu fosta soție.

În total a economisit 100 de mii de dolari, dar a fost, evident, demascat de autorități. A pledat vinovat și riscă acum ani grei de închisoare. Până la aflarea verdictului, însă, trebuie să-i dea fostei neveste banii pe pensia alimentară”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citește și: A fost identificată femeia ucisă și aruncată pe marginea autostrăzii A1, în saci de plastic. Cine ar putea fi criminalul?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: