Incident bizar la Paris. Morișca de pe clădirea Moulin Rouge a căzut pe trotuar fără un motiv anume. Și fațada legendarului cabaret a fost avariată, a transmis Simona Pătruleasa.

Moulin Rouge a rămas fără aripi

Acestea sunt primele imagini de la incidentul  bizar petrecut azi noapte în Paris.

Martorii au filmat aripile căzute pe jos ale moriștii de vânt, de pe faimosul cabaret Moulin Rouge. Paletele s-au desprins şi au căzut din senin.

,,Pur și simplu aripile au căzut în această noapte în jurul orei două, între orele 2 și 3. În această dimineață vedem Moulin Rouge fără aripi. În același timp și fațada este avariată. Aripile moriștei au antrenat și literele Moulin Rouge'', a transmis Clemence Renard, reporter BFM Tv.

Citește și: VIDEO- Cutremurul din Japonia, surprins de camerele de supraveghere. Nouă oameni au ajuns la spital

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Sinistrații din Galați, afectați de inundații, au primit donații de la unii români: șosete uzate și lenjerie intimă purtată- wowbiz.ro

Faţada cabaretului parizian a fost, de asemenea, avariată. Literele ,,M, O, U'' au fost smulse şi au ajuns pe jos.
Incidentul bizar a avut loc la mai puțin de o oră după terminarea ultimului spectacol.

Dimineață, aripile rupte ale Moulin Rouge erau încă pe jos, acoperite de o prelată. Nu s-au înregistrat răniţi, după cum au anunțat pompierii.

Motivul căderii a rămas până la această oră necunoscut, dar serviciile de urgenţă spun că nu mai există niciun risc de prăbuşire.

Moulin Rouge a fost fondat în 1889. Localizat în Montmartre, cabaretul cu "cea mai zgomotoasă moară de vânt" s-a dorit încă de la prima reprezentație o expresie a libertății de exprimare, un amestec de culoare și extravaganță, un simbol puternic al Parisului, păstrat până în zilele noastre.

Publicul pentru spectacolele sale de dans, celebre în întreagă lume, este format în mare parte din turiști, mulți venind special la Paris pentru această distracție. Un bilet pentru două ore costă între 135 și 235 de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: