Targedie la Techirghiol. O femeie a fost găsită plutind în apă, cu fața în jos.

Autoritățile au fost alertate și au sosit imediat la fața locului. Din păcate, în ciuda manevrelor de resuscitare, femeia nu a mai putut fi salvată.

Potrivit primelor informații, este vorba despre Florica S., în vârstă de 85 de ani.

Momentan nu se cunosc mai multe detalii cu privire la cauza morții. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citește și: Caz șocant la Ambasada Turkmenistan din Bucureşti. Jandarmul din postul de pază, găsit mort de colegi

Bărbat înecat în mare, la Mamaia

În luna aprilie, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, a fost găsit înecat în Marea Neagră, în stațiunea Mamaia. În acest caz, autoritățile au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Citește și: Caz alarmant la Buzău! 39 de copii și 3 adulți, de urgență la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară

Ce au transmis autoritățile?

"La data de 28 aprilie, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa-Secţia de Poliţie Mamaia au fost sesizaţi cu privire la faptul că în apă Mării Negre se află cadavrul unui bărbat. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, persoană decedată nefiind identificată până în acest moment.

 

La faţa locului s-au deplasat o autospecială cu apă şi spumă, o ambarcaţiune RIB şi un echipaj SMURD B. Persoana înecată era un bărbat de aproximativ 50 de ani, care a fost recuperat din Marea Neagră.

În cauză cercetările continuă în vederea stabilirii cauzelor decesului şi a identificării persoanei, fiind întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă",  se arată în comunicatul transmis de IPJ Constanța.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si