Testele de atenție sunt foarte apreciate la nivel internațional pentru că îl fac pe cel care încearcă să le rezolve să își pună mintea la contribuție și să încerce să se concentreze cât mai mult.

De această dată vă prezentăm un test de atenție, o iluzie optică din care trebuie să găsiți un singur lucru, melcul care se ascunde în imaginea de mai jos. 

Citește și: TEST: Care femeie va ajunge la destinație cu mai multă apă? Privește cu atenție fotografia, nu te grăbi să dai răspunsul!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

test iq, test atentie, melc

Iluzie optică: Poți să găsești melcul în doar 12 secunde?

În această iluzie optică este ilustrată o pisică. Felina stă pe un scaun, acesta fiind primul lucru care sare în ochi atunci când privești imaginea. Totuși, elementul pe care trebuie să îl descoperi este mult mai bine ascuns.

Ai doar 12 secunde la dispoziție pentru a descoperi unde se află melcul din imagine.

Nu trișa și încearcă să rezolvi testul doar în timpul oferit.

Dacă nu ai reușit să găsești varianta corectă poți să verifici mai jos unde se afla cu adevărat elementul care trebuia găsit.

Rezolvare: În cadrul acestei iluzii optice, melcul se află lipit de piciorul din față, dreapta, al scaunului, fiind încercuit în imaginea de mai jos.  

Pentru alte teste de IQ și de atenție, accesează Știrile Kanal D

Citește și: TEST de atenție. Poți găsi BALENA ascunsă printre elefanți?

test iq, test atentie, melc


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si