Poliția Română a anunțat că a reuşit să dea de urma Sabinei Tomescu, braşovenca a cărei dispariţie a ajuns "caz internaţional”.

Citește și: O femeie a plutit în mare 36 de ore, după ce a fost dusă de valuri în larg. O minune a făcut să fie găsită în viață

Femeia de 41 de ani dispăruse din 25 iunie, iar familia a sesizat autoritățile în 6 iulie, potrivit presei locale. 

Rudele credeau că românca, în vârstă de 41 de ani, a căzut în plasa traficanţilor de carne vie, după ce şi-ar fi făcut cont pe o aplicaţie online dating și ar fi cunoscut un bărbat care i-ar fi trimis circa 1.000 de euro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Cum a devenit un român spaima Californiei. Andrei a ajuns să controleze mii de conturi din care a furat toți banii- antena3.ro

Citeste si: Mii de soldați francezi vor ajunge în România. Noile ordine primite de Hexagon din partea NATO. „Acum există un inamic”- wowbiz.ro

Din fericire, autoritățile au anunțat că brașoveanca a fost găsită, la aproape două săptămâni de la dispariție.

Românca dispărută "a fost depistată pe teritoriul statului Egipt”

Inspectoratul de Poliție Brașov a transmis că Sabina Tomescu "a fost depistată pe teritoriul statului Egipt”, potrivit BZB.ro. 

"Miercuri, 10 iulie, în urma activităţilor de cooperare poliţienească internaţională, o femeie, de 41 de ani, care ar fi plecat voluntar, în cursul zilei de 25 iunie a.c.

de la locuinţa de domiciliu, din municipiul Braşov, cu destinaţia Belgia, a fost depistată pe teritoriul statului Egipt”, a transmis miercuri, IPJ Braşov.

Românca dispărută "a fost depistată pe teritoriul statului Egipt”

Românca era dată dispărută pe site-ul Poliției Române

[Sursa foto: Politia Romana]

Misterul dispariției brașovencei de 41 de ani

Sabina Tomescu este necăsătorită, nu are copii şi nu a mai plecat de acasă fără să păstreze legătura cu familia.

Sora şi cumnatul femeii au aflat că ea nu a mai susţinut interviul şi că avea planificată, fără ştirea celor apropiaţi, o călătorie în Egipt, în staţiunea Sharm-el-Sheikh.

Românca îşi cumpărase printr-o agenţie de turism trei bilete de avion: unul pe ruta Bucureşti-Bruxelles, respectiv Bruxelles-Sharm-el-Sheikh, cu întoarcere pe 28 iunie.

Cumnatul ei a povestit că în locuinţa femeii au fost găsite chitanţe din care reiese că a cheltuit într-un timp scurt aproximativ 1.000 de euro, bani care i-ar fi fost trimişi de un bărbat cunoscut pe aplicaţia Tinder, ea neavând nici o sursă de venit şi fiind ajutată de familie.

Misterul dispariției brașovencei de 41 de ani

Misterul dispariției brașovencei de 41 de ani, încă nelămurit complet

[Sursa foto: Facebook]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si