Maria Diana a avut parte de o moarte cruntă la doar 19 ani, într-o drumeție fiind. Marți, în zona Jepii Mici, tânăra a fost atacată de un urs, care i-a ieșit în cale pe poteca din pădure.

Era alături de iubitul ei în acel moment, dar, din păcate, băiatul nu a putut alunga animalul, care a mușcat-o de picior pe tânăra absolventă de liceu și a aruncat-o într-o prăpastie.

Citește și: ”Sâmbătă am fost și eu pe un traseu” Klaus Iohannis, prima reacție după ce Maria Diana a fost ucisă de un urs, în Munții Bucegi. Ce le cere președintele autorităților

Leziunile grave i-au adus moartea Dianei

Împreună, și ea și ursul, au căzut de la mai bine de 200 de metri înălțime, fapt ce i-a fost fatal Mariei. Plus că și mușcăturile ursului au fost incompatibile cu viața.

Însă, așa cum spune rezultatul raportului medico-legal, moartea Mariei a survenit în urma căzăturii de înălțime. Fata s-a ales cu leziuni grave și hemoragii interne care i-au adus decesul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cum a devenit un român spaima Californiei. Andrei a ajuns să controleze mii de conturi din care a furat toți banii- antena3.ro

Citeste si: Mii de soldați francezi vor ajunge în România. Noile ordine primite de Hexagon din partea NATO. „Acum există un inamic”- wowbiz.ro

De asemenea, în același rezultat se spune și faptul că și mușcăturile animalului sălbatic erau foarte grave, chiar aducătoare de moarte.

„Au fost două tipuri de leziuni: leziuni produse prin precipitare, cădere de la înălţime şi leziuni produse de urs. Leziunile cele mai grave sunt cele prin cădere, dar şi cele produse de urs erau incompatibile cu viaţa. Care i-a determinat mai repede decesul urmează să se stabilească, dar avea leziuni foarte grave prin precipitare, prin cădere de la înălţime”, a declarat, joi şeful Serviciului de Medicină Legală Prahova, Vasile Drăghici, potrivit Agerpres.

Citește și: VIDEO Controversă națională: urșii, în bătaia puștii. Ce spun mai marii țării. În scandal a intervenit și Klaus Iohannis

Însă, de menționat este faptul că, așa cum susțin sursele Antena 3, rana cu care s-a ales Maria prima dată când a fost atacată de urs, la picior, nu ar fi fost atât de gravă încât să îi pună viața în pericol.

Acum, familia îndoliată și îndurerată a tinerei urmează să ajungă la serviciul de medicină legală pentru a ridica trupul neînsuflețit al acesteia, urmând să se pregătească de înmormântare.

Totodată, trebuie menționat și faptul că, în urma analizelor, susține directorul Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Prahova, George Stratulat, s-a stabilit faptul că ursul, o femelă de 4-5 ani, care nu era gestantă, nu avea rabie şi nu avea nici alte probleme.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si