Un videoclip postat de un influencer din Serbia prezintă momentul periculos în care tânărul s-a trezit față în față cu ursul, în timp ce acesta se afla în bârlogul animalului sălbatic.

Influencerul Stefan Janković a împărtășit două clipuri ale întâlnirii sale cu ursul, inclusiv unul în care se prezintă față în față cu animalul înfricoșător, care poate fi văzută adulmecându-l cu curiozitate.

Prima filmare îl arată pe Janković stând în fundul bârlogului ursului, uitându-se la animalul, care îl privește chiar din afara peșterii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Ursul face câțiva pași mai aproape, adulmecând curios aerul pentru a încerca să-și facă o idee despre ceea ce se întâmplă în timp ce Jankovićc iese din bârlog.

În următoarele momente se vede cum Janković iese din bârlog chiar lângă urs, care adulmecă capul tânărului și telefonul său mobil.

Al doilea clip îl arată pe Janković deja sus într-un copac cu doi urși curioși sub el, potrivit NY Post.

Influencerul sârb nu a explicat cum a ajuns într-o astfel de situație, dar el a numit videoclipul publicat „La marginea vieții”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si