Incidentul care se putea transforma într-o tragedie s-a petrecut în localitatea Crizbav, din județul Brașov. O minoră în vârstă de 14 ani, însărcinată în șașe luni, a ajuns de urgență la maternitate după ce a fost atacată de urs. Copila era însoțită de un bărbat în vârstă de 68 de ani, care a ajuns la spital.

Citește și: O fetiță de 4 ani și fratele ei de 6 ani au murit după ce clădirea în care locuiau s-a prăbușit. Mama micuților este încă dispărută

Copilă de 14 ani, însărcinată, atacată de urs

O minoră în vârstă de 14 ani, însărcinată în șașe luni, și un bărbat în vârstă de 68 de ani, au ajuns de urgență la spital după ce au fost atacați de urs în localitate Crizbav, în cursul serii de duminică.

Cei doi au fost transportați de urgență la spital, prezentând mai multe leziuni. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Va fi înființat cel mai mic stat din lume. Se va afla la doar câteva sute de kilometri distanță de România- wowbiz.ro

Potrivit primelor informații, copila a prezentat mai multe răni cauzate de animal și a fost transportată la Maternitate, iar bărbatul a fost rănit în zona capului. Atât minora, cât și bărbatul au fost găsiți în stare conștientă.

Citește și: Georgeta a fost descoperită moartă într-un canal de irigații din Buzău. Femeia de 50 de ani era dispărută de două zile

"Persoana de sex feminin în vârstă de 14 ani, însărcinată în 6 luni, prezintă două plăgi superficiale în zona renală dreaptă și o plagă profundă în fesa dreaptă și va fi transportată la Maternitatea Brașov.

Bărbat în vârstă de 68 de ani, cu plăgi multiple la nivelul capului și scalpului, va fi transportat la Spitalul Județean Brașov.

Ambele persoane sunt conștiente și vor fi transportate la unitățile spitalicești pentru investigații medicale suplimentare și îngrijiri de specialitate", se arată în comunicatul transmis de autorități.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si