Rebecca plânge și nu se poate opri. Totul ar fi început de la o minciună a băieților, care a făcut-o pe brunetă să răbufnească. Andreea Mantea a intervenit, iar Rebecca a fost nevoită să spună adevărul, pentru a lămuri situația tensionată. În lacrimi, bruneta a spus că îi pare rău, în timp ce Andreea Mantea a decoperit că a fost mințită.

rebecca casa iubirii

Rebecca 

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Cu ochii în lacrimi, Rebecca spune că îi pare rău. Andreea Mantea, supărată: "M-ai mințit"

Cu ochii în lacrimi, Rebecca le atrage atenția băieților că au mințit cu privire la adresa ei, iar mama sa s-a supărat foarte tare. Concurenta plânge și le cere băieților să se abțină.

Rebecca: Nu e ok, frate. Stați să spuneți o minciună. Eu am stat să o calmez pe mama mea o zi întreagă... Voi știți ce înseamnă să vă plângă un părinte acasă? Vedeți-vă de treaba voastră. Ok, Antoni înțeleg să zică, dar voi?

Părând resemnată, Rebecca spune că a avut o atitudine greșită, dar mărturisește că doar așa a crezut că se poate apăra.

Rebeca: Știu că am avut o atitudine greșită. Simt că nu am cum să mă apăr... Asta a fost singura...

Andreea Mantea: Te-ai gândit că atacul este cea mai bună apărare?

Citește și: VIDEO Patrick și Bianca și-au dus cunoașterea la un alt nivel. Gestul făcut de amândoi arată clar ce simt unul pentru celălalt

rebecca casa iubirii

Rebecca plânge în hohote

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Rebecca dă afirmativ din cap și discuția pare să continue, concurenta mărturisind, de fapt, ce se întâmplă. În hohote de plâns, Rebecca mărturisește că îi pare rău.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Va fi înființat cel mai mic stat din lume. Se va afla la doar câteva sute de kilometri distanță de România- wowbiz.ro

Andreea Mantea: Este bărbatul din înregistrare... cel cu care ai vorbit în urmă cu ceva timp când te-a auzit Roberta în baie.

Rebecca: Da!

Andreea Mantea: Mai ai sentimente pentru acest băiat?

Rebecca: Nu! Dar vă dați seama când am văzut...

Andreea Mantea: Tu ai susținut că nu te-ai văzut cu el de când ai intrat aici și că doar ați vorbit la telefon. Video-ul acela a fost făcut după discuția de aici, din casă sau înainte?

Rebecca: Nu. Înainte. După discuția de aici din casă, l-am băgat la block și n-am mai vorbit cu el.

Andreea Mantea: Și tu te-ai văzut cu el?

Rebecca: Da!...

Andreea Mantea: M-ai mințit și pe mine și pe noi toți!

Rebecca: Da! Îmi pare rău!

Citeste si: Ce mesaj a lăsat nora Larisei Uță, în urma declarațiilor făcute de aceasta? „Aflând plângând că logodnicul meu și viitoarea mea cumnată sunt dați în judecată de propriul tată.”- kfetele.ro

Citeste si: Sumă exorbitantă cerută de Delia pentru o oră de cântat- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Sebastian: O minciună recunoscută, pe jumătate este iertată. Rebecca, din ceea ce spui tu, nu prea se pupă absolut nimic!

Rebecca: Mi-e rușine! Pur și simplu!...

Pentru a vedea ce se întâmplă, urmărește emisiunea "Casa Iubirii", la Kanal D. 

Citește și: VIDEO "Vreau să fiu gravidă" Rebecca și Moldo, întâlnire savuroasă în camera roșie. Ce planuri de viitor au concurenții: "Vreau o relație serioasă"

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si